2012. március 20., kedd

Néha ugrani kellAmi a kis elménkben van és amit sokszor magunkról és a világról gondolunk, az teljesen ellentétben van a valósággal vagy a lehetséges eseményekkel. Tudjuk, érezzük, hogy amiben benne vagyunk az tarthatatlan és elviselhetetlen, de annyira rabjai vagyunk a korlátainknak és az azzal járó félelemnek, hogy el sem tudjuk képzelni, hogyan kell kilépni belőle.

Az igazság az, hogy vannak helyzetek, amik már annyira elfajultak, hogy nem lépni kell, hanem ugrani. Ugrani egy nagyot és hátra sem nézni, bízva a jó szerencsédben és Istenben. Ő mindig értékeli, ha olyan lépésre szánod magad, ami előbbre visz és nem hagyod, hogy eltemessen a gondokkal teli és negatív hullám.

Amikor ugrásra szánjuk magunkat, akkor nem mindig van elképzelésünk, hogy mi lesz és abban hogyan tudunk helyt állni, de az biztos: - Itt nem maradhatok! Ezzel a döntéssel meg is érkeznek szép sorjában a lehetőségek is és a segítő kezek is. Azonban először önmagadat kell nyakon fogni és egy nagyot rántani, mert különben elnyel az, amiben vagy.


Senkinek nem kell egy rossz kapcsolatban élnie, senkinek nem kell eltűrnie a megaláztatásokat és a méltatlan helyzeteket. Annyit érsz, amennyit gondolsz magadról. Ha elásod magad mélyre, akkor mindenki dobni fog még egy kis földet rád, de ha felegyenesedsz, akkor felnéznek majd rád.

Sok a panasz és sok a sírás, hogy mennyire szomorú az életünk, de sajnos senki sem lépheti meg helyettünk és nem is élheti át az érzéseidet. Mindannyian a saját karmánkat éljük és építjük. Mindenki csak a maga természete és lehetőségei szerint tud boldogulni, de segíthetünk egymásnak és láthatjuk, hogy nem vagyunk annyira egyedül. Sokan vannak hasonló helyzetben és nagyon sok sikeres változást megéltem már, ami nagyon lelkesítő. Hidd el, hogy te is képes vagy rá és neked is van erőd a változáshoz.Te is lehetsz bátrabb és önbizalommal telibb, te is lehetsz boldogabb és elégedettebb csak hinned kell benne.

Minden adott az életben ahhoz, hogy jobb sorsod legyen csak észre kell venned és használni, élni kell a lehetőségekkel.

 Éj vele és élj jobban te is!


2 megjegyzés: