2012. augusztus 6., hétfő

Szeret téged eléggé?


Sokfélék vagyunk és az igényeink is különbözőek. Mindenkinek más az ízlése és a vágyaink is éltérnek. Mégis vannak olyan azonosságok, amik szinte a legtöbb emberben benne rejlenek. A nők nagy része arra vágyik, hogy feleség legyen olyan férfi oldalán, aki megbecsüli, értékeli és boldoggá teszi őt.

Erre vágyunk mi olyan nagyon és ezt keressük olyan lázasan egészen addig, amíg meg nem találjuk. Igen, de mi van akkor, ha csak azt hisszük hogy megtaláltuk, ám mégsem. Azt hisszük, hogy a szeretett férfi meg fogja kérni a kezünket vagy ha már megkérte, azt nyilván komolyan is gondolja és az oltár elé vezet hamarosan.

Mi van, ha mindezt hiába várjuk? Mi lehet az oka annak, hogy nem történik meg a mesébe illő, hetedhét országra szóló lakodalom és mi csak reménykedünk és magunkban keressük a hibát. - Biztosan nem vagyok elég jó. Biztosan nem adok eleget. Lehet, hogy nem vagyok elég szép neki? Vagy rosszul csinálok valamit?


A férfi, aki éveken át nem vesz el feleségül, pedig ennek semmi akadálya nem lenne, az sajnos nem szeret eléggé. Ha tudja, látja rajtad mennyire szeretnéd és nem adja ezt meg neked, az a férfi sajnos csúnyán kihasznál és nem törődik azzal, hogy neked milyen igényeid vannak. Az a férfi, aki nem érzékeny egy nőre, aki nem ismeri a női természetet és csak magával törődik, nem szeret eléggé.

Fájdalmas ez a felismerés, de ha az életed úgy telik el, hogy nem vagy maradéktalanul elégedett a pároddal és az életeddel, akkor az még fájdalmasabb lesz. Nem szabad áltatnunk magunkat azzal, hogy kifogásokat keresve felmentjük őt a felelősség alól és magunkat háttérbe szorítva tűrünk. Az a férfi, aki szeret az megadja neked mindazt, amivel boldoggá tehet téged. Tudja és figyeli az igényeidet és időnként meg is kérdezi tőled: - Elégedett vagy velem? Nem érzel valamiben hiányosságot? Megfelelően szeretlek vagy valamire nem figyeltem eléggé oda?


Egy igazi férfi akkor tud megfelelően vezetni téged, ha követni is megtanult. Akkor tud elvárni tőled bármit is, ha ő is megadja azt, amit szeretnél. Akkor tud tiszteletet kivívni magának, ha ő is képes tisztelni téged. Akkor várhat el meleg otthoni hangulatot, ha ő megteremti a feltételeket hozzá.

A harmónia elengedhetetlen a boldog élethez és egy kapcsolathoz, ezt pedig kettőtöknek kell megteremtenetek a közös életetek alatt. Mindennek jelentősége van és nem szabad azt hinnünk, hogy el kell fogadnunk méltatlan helyzeteket. Annyit érsz, amennyit gondolsz magadról és ha ez nem elegendő, akkor épp itt az ideje, hogy kicsit szeresd magad jobban.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése