2017. december 19., kedd

Hiszek benned


Magamról azt gondolom, hogy meglehetősen együttérző vagyok. Legfőképp akkor, amikor olyan embereket látok, akiket kihasználnak és emiatt nyilván be is csapnak. Nem  lehetséges mindenkinek segíteni, kell a tapasztalás és a csalódás. 

Azt hiszem elmondhatom, hogy nagyon sok nő - legyen bármilyen korú is - meglehetősen hiszékeny, ha egy sármos, elragadó férfi közelít felé főleg akkor, amikor épp nincs párja vagy instabil a kapcsolata.

Annyira szeretnénk hinni, hogy létezik és velünk is megtörténhet... hogy eljött, itt van és engem akar. Mennyire romantikus és álomszerű, szerelem dobbantja a szívemet és alig kapok levegőt az izgatottságtól. Pont olyan sőt még talán jobb is. Nem is érdemlem ezt meg. Tényleg engem akar? 

Ez remek és tényleg mindenkinek drukkolok, hogy érezze ezt a mámorító érzést. Hogy a folytatás is legyen ilyen erőteljes fejlődésen átívelő, biztonságos és stabil. Legyen áldott és szerencsés élet Vele...

Azonban - és most nem szeretnék illúzió romboló lenni (illetve az illúziókat valójában le kell rombolni) - arra is figyeljünk, hogy ki az a férfi VALÓJÁBAN. 

Milyen volt az élete előttünk? Hogyan kezdte velünk? Hogyan szakított az előző lánnyal?  Miért volt vele és miért lett vége? Használja a nőket, kihasználja a nőket vagy valóban adni is képes? Azokra a csábítókra gondolok, akik az álmaikat, vágyaikat nem saját erejükből szeretnék elérni, hanem az okos, céltudatos, valamit már elért nők hátszelén szeretnének előre jutni.

Mielőtt egy kapcsolatot kibontakoztatunk előtte érdemes minden oldalról megnézni a férfit, még akkor is, ha hízeleg nekünk a csábítása, mert könnyen áldozattá válhatunk és kihasználva, elhagyottan fogjuk a jeleket összerakni sokszor akkor, amikor már késő.

Persze minden tapasztalattal többek leszünk és semmi sem véletlen, de képezzük magunkat abban a tekintetben is, hogy milyen elvek, szempontok alapján érdemes választani. 

Nincs annál jobb, mint amikor az ember azzal él együtt, aki szereti és akit tiszta szívből szerethet. Akinek hűséget fogadott és nem nehéz betartania, mert nincs nála jobb, megfelelőbb. Érdemes kivárni és ha ott van, akkor minden nap hálásnak lenni érte és törődni vele, mert nincs nála megfelelőbb társ!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése