2012. augusztus 1., szerda

Életminőség


Szereted a párod és ő is szeret téged? Minden olyan, amilyennek elképzelted? Elégedett vagy és őszinte? Tervezed vele a jövődet és hozzákötnéd az életed? Akkor nincs ok aggodalomra és szomorkodásra, mert a nőiességedet meg fogod tudni élni a maga teljességében. 

Nekünk nőknek fontos a stabilitás és az, hogy a társunkra fel tudjunk nézni. Tudjon minket vezetni és az út, amerre visz az a legmegfelelőbb legyen mindkettőnknek. Értékes és fejlődőképes a kapcsolatunk, mert tudjuk az életünk célját és ismerjük az odaadó és olykor önfeláldozó szeretet érzését.

Azonban egyszer csak történik valami. Az elméd mindenféle félrevezető információt adagol neked és teljesen össze akar zavarni. - Több szenvedély kéne, milyen vonzó az a másik férfi, kéne egy kis kalandos élmény és talán még nem is akarok igazán családot. Bár azt hittem, de mégsem? Jönnek a zavaros gondolatok, amik csak arra jók, hogy rossz döntésekre sarkaljanak. 

A hűség és az erényesség, döntés kérdése. Nincs az a csábos tekintet és mosoly, kecsegtető kaland, ami felülírná az erkölcsösséget, ami a társadhoz köt. Mindig lehetnek csábítások és lesznek tesztek, amik próbára tesznek minket. Mennyire vagyunk állhatatosak és mennyire gondoljuk komolyan a tudatos életvezetést.


Ha tudatosak vagyunk, akkor tudjuk irányítani az életünket. Persze senki sem mondta, hogy ez mindig könnyű lesz, de az eredmény olyan gyümölcsöző, hogy megéri. Miért kockáztatnánk a szép és harmonikus életünket holmi vonzó, de tartalmatlan és átmeneti szenvedélyes kalanddal? Azonban ne vessük el azt sem, hogy esetleg nem vagyunk elégedettek minden szempontból. Hiányérzetünk van vagy épp kezd laposodni a kapcsolat és ha ez így folytatódik az unalom lesz a társad.

A beszélgetés építő és ha hiányérzetünk van merjünk kérni. Nem szabad azt hinnünk, hogy a párunk mindent ki kell hogy találjon, ami nekünk fontos. Mondjuk el, utaljunk arra, hogy bizonyos dolgokat másképp szeretnénk. Amikor csupán az elme csap be minket és vinne rossz útra, meg kell próbálni uralni és legyőzni. Azonban, ha tényleges problémánk van a társunkkal, akkor - akármilyen kínos is - a legjobb, ha beszélünk róla.

A hűség a legnagyobb kaland és érdemes ebben elmerülni. Sokkal inkább, mint a mélybe húzó örvényben. Döntünk majd elkötelezzük magunkat valaki mellett és ezt jó komolyan is venni, mert nagyot csalódhatunk önmagunkban ellenkező esetben. Ne okozz magadnak csalódást és akkor más sem fog benned csalódni.

Az életed olyan minőségű lesz, amilyen az igényed, amilyenné képes vagy tenni. Sokkal többre vagyunk képesek azonban, mint azt gondolnánk magunkról vagy mint amit elhitettek velünk.  Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése