2012. március 16., péntek

Képzeletbeli verseny


Olyan sok mindenre vagyunk képesek mi nők. Sok csodálatos és nehéz feladat hárul ránk és többnyire helyt tudunk benne állni. Önfeláldozóak és odaadóak vagyunk alapvetően csak néha félreértelmezzük és nem mindig vagyunk a helyünkön, de alapvetően ott szunnyad mindannyiunkban az igazi nő.

Talán valamelyik előző életeinkben eltévedtünk és nem voltunk mindig a helyzet magaslatán és ezt most itt el kell szenvednünk, de alakíthatjuk mindig úgy, hogy jobb legyen. Talán most rontunk épp el valamit és nehezen tudunk kievickélni belőle, de ha nem adod fel és a jó irányt követed, akkor nincs mitől félned.

Nem elég vágyni a férfira és ha nem jön a megfelelő, elítélni az összeset. Hiszen ha kellő önvizsgálatot teszünk, akkor talán rájövünk, hogy a legjobb és legértékesebb férfinak talán most még nem lennénk megfelelőek. A férfiaknak is vannak igényeik, főleg azoknak, amelyekre vágysz. Azzal nyugtatni magunkat, hogy kihaltak és csupán minden az ő hibájuk, nem helyes.


Hogyan lenne ez igaz? Hogy lehetne minden csupán az ő hibájuk, mikor mi is ott vagyunk mellettük? Felelősek vagyunk mindannyian azért, hogy kicsit elcsúsztak a szerepek, de vannak hiteles nők és férfiak is egyaránt. Kezdd el a változtatást te, pont most és épp ma. Biztosan van olyan tulajdonságod neked is, ami nem menne át egy "Igazi Nő" vizsgán.

Mindannyiunkban van hiba és van hova fejlődni, de ha elkezdjük és változtatunk magunkon és nem a másikban keressük a probléma forrását, akkor biztosan elégedettebbek leszünk. Bár nehezebb változni, mint elvárni ezt másoktól, mégis tisztességesebb és hasznosabb is.


Képzelj el egy versenyt, ahol sorban állnak a nők és neked is meg kell mérettetned magad nőiességből, ami áll: kedvességből, bájból, erényességből, őszinteségből, alázatosságból, tartózkodás az alkoholtól és a drogoktól, a főzés tudományából, erőből és gyöngédségből, kitartásból, szeretet adásból és hárpia mentességből, igényességből magunk felé, önszeretetből, kellő mértékű önbizalomból...

Mi az eredmény? :) Remélem kiváló vagy legalább elfogadható és jöhet a vágyott férfi is melléd, akit meg is fogsz tudni tartani.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése