2012. március 10., szombat

Menedék


Amikor életre kel benned a vágy, hogy változtatni szeretnél az életeden, akkor először merengj el azon, hogy miért jutottál oda, ahol tartasz. Soha sem árthat egy pici számvetés magunkkal: a gondolatainkkal, tetteinkkel, vágyainkkal és a természetünkkel.

Nem vagyunk mindig magabiztosak és tettre készek. Elbizonytalanodunk és félünk, főleg ha ingataggá válik a talaj a lábunk alatt. Amikor tettre hív a sorsod és csalogat a változtatásra, akkor sok erőre, türelemre és bátorságra van szükségünk és nem mindig tudjuk, hogy miben vegyünk menedéket.

De nincs olyan helyzet, amikor nincs valami kapaszkodó, menedék. Mindig van, méghozzá Istenben. Ő az akihez imádkozol, akit hívsz és kéred tőle az áldást és a jobb sorsot. Ő pedig segít. Mindig! Soha sem hagy cserben még akkor sem, amikor te magadról már rég lemondtál. Ő mindig lesz olyan kreatív, hogy kicsalogasson a gödörből és valahogy életet leheljen belénk.


Hit kell és tenni vágyás szükséges az életben ahhoz, hogy a vágyaidat teljesítsd. Talán lesz néhány akadály és kudarc, nem fog minden, mindig simán menni, de a lelked nyugodtabb lesz, mert tettél magadért valamit.

Olyan nehéz egy nőnek támasz, segítség és szeretet nélkül és annyira vágyunk erre, hogy sokszor nem is vesszük észre mennyire nem vagyunk a helyünkön. Nem látjuk a bántást, mert kaptunk néhány jó szót is. Ehhez is meg kell erősödni és a párkapcsolathoz is meg kell érni, hogy pontosan lássuk mikor értékelnek minket megfelelően. Ismerve önmagunkat és az elvárásainkat ez kicsit könnyebb és zökkenőmentesebb.

Ha magányosnak érzed magad vagy elhagytak, bánatos vagy és csalódott csak gondolj egy kicsit Istenre: - Miért teheti ezt velem és ebben nekem mennyi részem van? Segíteni akart, de nem hagytam, mert mentem a saját butuska elmém után, ami jól összezavart.

Beszélgess vele néha, figyeld a jeleket, amiket küld. Mindig küld és bízz abban, hogy fogod tudni értelmezni. Én csak azt szoktam kérni tőle, hogy adjon annyi intelligenciát, amivel megértem a tetteimet és a segítségét jól fogom tudni használni. Mi egyébre van szükségünk?

Jó beszélgetést Nektek is vele és ne feledkezzetek meg arról, hogy nem illik csak kérni, adni is kell neki valamit. :) 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése