2012. március 28., szerda

Érzelmesen


Amikor bekopogtat a nagy és várva várt szerelem, akkor megfigyelted, hogy hajlamosak vagyunk szabadjára engedni az érzelmeinket? Annyira örülünk, hogy elfelejtünk némi kontrollt tenni az érzelmeink áradására, ami legalább annyira veszélyes mint az elfojtás. 

Talán unalmasnak és olyan öregesnek tűnhet amikor azt mondom, hogy kontroll és mérték, de mit mondhatnék akkor mikor látom, hogy emberek épp most veszélyeztetik az egyébként jónak induló kapcsolatukat. 

Mi nők hajlamosak vagyunk a várva várt kapcsolatot világgá kürtölni és a nap 24 órájában erről beszélni és hirdetni mennyire szerelmesek vagyunk. Én azt gondolom, hogy kicsit óvatosan és lassan haladjunk és - bérmennyire is nehéz - tegyünk kis féket magunkra, mert nagy lehet a zuhanás, ha túl magasra szárnyalunk rövid idő alatt. Minden ami jó az épp oly ártalmas is lehet, ha túlzásba esünk. Lelkesedjünk, de ne túlságosan. Beszéljünk róla, de ne egész nap. Áradjon szét a szeretet bennünk, de hagyjunk helyet másnak is. Öleljük a párunkat, de ne fojtsuk meg a rajongásunkkal. Mondjuk el a barátnőnknek, de ne dicsekedjünk és ne kérkedjünk vele.


A szerelem és szeretet érzése csodás és mindenki ezt szeretné érezni, erre vágyakozik. Az őszinte és odaadó szeretet adására és viszonzásra vágyunk, de nem szabad elfelejtenünk, hogy mindennek megvan az ideje és módja ahogy azt áldásos csinálni. A férfiak szárnyalnak és szeretnek magukkal vinni ilyenkor, de nekünk nőknek nem fontos azonnal a fellegekbe szállni velük. Elég ha először kis apró köröket teszünk, majd szép lassan egyre magasabbra és magasabbra szállunk velük. Egészen addig amíg teljesen biztosak nem vagyunk abban, hogy nem eshetünk le vagy épp nem ejtenek le minket.

A kapcsolat első stádiuma az ismerkedés és a tapogatózás, hogy milyen is a másik. Ezt azonban fordítva szoktuk csinálni sajnos és ez a baj. Rögtön belezuhanunk a nagy érzelmek tengerébe, a testi gyönyörökbe és csak utána ismerkedünk. A szenvedély és vonzalom, a szerelem még nem jelenti azt, hogy szeretni is tudod és ismered is, főleg hogy hozzád való ez az ember.

A sorrendet ha megváltoztatjuk és az energiákat átcsoportosítjuk, akkor sokkal tartósabb, érettebb és stabilabb kapcsolatot építhetünk ki magunknak a szeretett emberrel.

Ne a szenvedély uralkodjon rajtad, hanem te uralkodj és irányítsd a szenvedélyedet.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése