2012. március 3., szombat


Mindannyiunknak fontos a szeretet érzése. Az elfogadás és a feltétel nélküli szeretet. Az az érzés, amikor csak adni és adni szeretnél minden percben annak az embernek, akinek a mosolyát szeretnéd látni. Azért a mosolyért megteszel mindent, mert tudod hogy örömet okoztál neki.

A férfiak is vágynak az elfogadó szeretetre és mi nők is igényeljük egy életen át, megunhatatlanul az odaadó figyelmet. Kivirulunk és titkolni sem tudjuk, hogy szeretve vagyunk, mert ragyog a tekintetünk, a hajunk, a bőrünk és minden csillog körülöttünk. Szinte a mi fényünkben fürdik mindenki és jó a közelünkben lenni, mert a boldogság átsugárzik másokra is. Melegséggel telik meg az életünk.

Egy ember, aki szeretve van, nem irigy és nem haragos, nem hisztis és nem negatív. Egy szerelmes ember mindig vidám és kiegyensúlyozott, mert tudja hogy olyat tud és olyan a természete, amit valaki nagyon szeret. Egy olyan valaki, aki neki is nagyon fontos. A legszebb érzés az, amikor két ember egy szinten van érzelmileg. Nincs játszma és tekintély háború, nincs manipuláció és erő fitogtatás. Amikor mindenki meri vállalni az érzéseit, mert nincs mitől félnie. Adhat vég nélkül.


Ez nem mese és nem álmodozás. Ilyen létezik és veled is megtörténhet. Bárkivel, aki nyitott szívvel, tiszta lélekkel és odaadással fordul a világ felé. Amikor egyedül élsz, akkor azt hiszed, hogy neked nem jár. - Mi van, ha nekem soha nem jön el ez az ajándék? Lehet, hogy én nem érdemlem meg?  Nem is hiszek benne már. Nem is akarom.

Megérdemled és lesz is, ha tudod. Kétséget nem ismerve azzal a tudattal élsz, hogy eljön neked is az ideális társ. Nem hiszed és nem reméled, hanem tudod! Ennyi. Semmi mást nem kell tenned, mint ezzel a tudattal élni és széppé formálni magad belül és kívül egyaránt. A lelked, a szemed, a bőröd és a tudatod tisztasága bevonzza számodra is azt az embert, aki mellett még jobbá fogsz válni.

Ha erre törekszel és nem az önsajnálat sem a lealacsonyító kompromisszum csapdájában vergődsz, akkor a te életedben is megjelenik a csoda. Emlékezz minden rossz pillanatodban arra, hogy elpazarolt idő, amit szomorkodással töltesz.

 Töltődj és adj magadnak időt arra, hogy olyanná válj, amilyen lenni akartál mindig is. Boldog, megbecsült, mosolygós, okos NŐ!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése