2012. március 13., kedd

Nyárra hangolódva


A tavasz első jelei megérkeztek és olyan finom a napocska egyre melegebb sugara alatt kicsit megállni és élvezni azt. Lehet tervezgetni a nyaralást, készülni a hétvégi kirándulásokra és felújítani a szervezetünket is az éltető D vitaminnal.

A tavasz és a nyár nagyon romantikus és egyben persze kissé veszélyes is. Sok a buli és a könnyedség, túlzottan nem vagyunk felöltözve és nagyobb a csábítás. A flörtök még külön színesítik az egyébként is színes napokat. Bulik, koktélbárok teraszai, zene és csábítás. Mindez nagyon jó, de ugyanakkor sokkal jobban résen kell lenni, mert könnyen elcsúszhatunk.


Sajnos a tapasztalat az, hogy nyáron a férfiak kevésbé akarnak tartós kapcsolatokat létesíteni, viszont az udvarlási képességük sokkal kifejlettebb, mert célt akarnak érni. Az érzékszerveidet jobban kell élesíteni, mert hamarabb bedőlhetsz nekik. Inkább kalandokban, flörtökben gondolkodnak (tisztelet a kivételeknek), mert olyan sok a szép fürdőruhás lány, a miniszoknyás és alig takart testű nő, hogy nem lehet választani, ezért nem is választanak. Mindenki kell :)

A nyár maradjon meg szép emléknek és ne rontsuk el egy szerelmi gyötrődéssel, ami már az elején is nyilvánvalóan hordozza magában a tartós kapcsolat kudarcát. A koktél és a fülledt erotika ne határozza meg az életünket ezalatt a pár hónap alatt, mert láttam már súlyos következményeket. Amikor a lányok kinyílnak ilyenkor és a férfiak a téli álom után újra bevetésre készek, akkor legyünk sokkal körültekintőbbek és erényesebbek. Nem szükséges babával a pocakban zárni a nyarat egy nyári kaland után. 


Lehet flörtölni és élvezni a könnyed nyári hangulatot, lehet nagyokat fürdőzni a bókokban és a tengerben egyaránt. Mindent lehet csak vigyázzunk magunkra és másokra is. A nyár hagyjon bennünk szép emlékeket és ne egy életre szóló csalódást esetleg. A féktelen bulik, a féktelen száguldás és szerelem hajszolás magában hordozza a csalódást és a veszélyt. Ne száguldjunk végig az életünkön, hanem haladjunk lassan, de annál biztosabban és tudatosabban még akkor is, ha olyan sok a tapasztalni való, hogy a türelmetlenség hajt.

Élvezd a napfényt és add át magad a melegének, de vigyázz nehogy megégj!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése