2012. március 1., csütörtök

A változás mezején


Amikor évekig csak vágyakoztam egy szép párkapcsolatra és természetesen nem olyan könnyen jött, főleg nem olyan, amilyet elképzeltem magamnak, akkor a türelmetlenség miatt néha elkapkodott döntést hoztam. Vágyakoztam és türelmetlen voltam, de közben nem vettem észre, hogy nem vagyok érett rá.

Hiába is gondoljuk magunkról, hogy amire szükségünk lenne az jár is, igazán nem vagyunk még felkészülve annak fogadására. Ma már tudom, hogy milyen éretlen voltam még akkor. A vágyaimon kívül nem volt semmim. Egyáltalán nem voltam jóban magammal és képtelen voltam úgy szeretni, hogy az a másiknak is jó legyen. Nem voltam befogadó és az adással is hadilábon álltam.

Amikor csak zűrzavar van a fejedben és csapongsz egyik vágyból a másikba szenvedélyesen és türelmetlenül, akkor nehéz jó döntéseket hozni. Amikor még a külsőségek hatása alatt élsz és minden mélyreható benyomás és élmény feldolgozhatatlan, akkor korai a beteljesülés. Amikor még azzal vagy elfoglalva, hogy reggel smink nélkül is szerethető vagy-e vagy a felesleges 2kg ellenére is vonzó vagy-e, akkor még nem vagy kész nő. Ha nem tudod magad szeretni és elhinni, hogy neked is jár egy odaadó férfi, akkor belemész méltatlan helyzetekbe.


Viszont ha elfogadtad magad és megbecsülöd az értékeidet és nem csak lehúzod a személyiséged csak mert vannak rossz tulajdonságaid, akkor már van remény. Ha azzal vagy elfoglalva, hogy mennyire tárd ki a szíved a világ előtt, akkor lesz eredmény is. 

Amikor egyensúlyba kerülünk önmagunkkal és már nem vagyunk zaklatottak és űzöttek a saját vágyainktól, akkor ez a nyugalom széppé és kiegyensúlyozottá fog tenni. A férfiak szeretik a nyugodt és harmonikus nőket, az olyanokat, akik tudják mit akarnak, de szemernyi erőszak sincs bennük.

Talán még nem tartasz itt, de ha elkezded te is, akkor hamarosan a változás jelei megmutatkoznak. Talán nem tudod még mit szeretnél, de azt már igen hogy mit nem és ez is nagy előrelépés.

 Mindegy mekkorát lépsz előre csak ne állj meg. Pihenhetsz, de ne állj meg soha a változás mezején :) 


     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése