2012. február 6., hétfő

Szeret téged!

 
Mikor tudod csalhatatlanul, hogy aki melletted van ő az igazi? Milyen félreérthetetlen jelek mutatnak erre?

Először is ha nem volt megfelelő az apa példa és nem állt a helyzet magaslatán ebben a szerepben apuci, akkor egy teljesen más típusú férfire van szükséged, mint ő. Sokáig persze hasonlót küld Isten, mert kíváncsi, hogy amitől szenvedtél gyerekként és annyira megvetetted anyukádat a rossz döntései miatt, azt te vajon elköveted-e? És elköveted, legalábbis legtöbben igen. Jönnek a hasonló csábítások, ahogy anyukádnak is és nehéz tisztán látni a hasonlóságot, de ott van. Tehát, ha nem volt a példa tökéletes, akkor más kell.

 
Másodszor pedig érzed, látod és tudod, hogy ez az ember nem beszél mellé, nem ravasz és nem akar megvezetni. A szándékai komolyak és tervez veled. Az életét veled szeretné leélni és ennek hangot is ad minden lehetséges alkalommal. Nem sumákol, ha a távlatokról esik szó és nem beszél a levegőbe. Ezt onnan tudjuk, hogy nem csak beszél hanem tesz is. Teszi, amit mond és megtervezi, amit ígért. Kevés, ha csak a szavak szintjén maradnak meg a ígéretek, azokat be is kell váltani. 

 
Harmadszor pedig azt érzed, hogy szárnyalsz mellette és meg tudod élni természetedet minden vonatkozásban. Nőies lehetsz és kislány egyben, társ és barát, szerető és az anya. Minden jó tulajdonságod megerősödik és elhalványul a kevésbé jó. Amikor olyan harmónia és teljesség érzése száll meg, hogy lubickolsz benne. Amikor érzed, hogy minden a helyén van és nincs egy szemernyi rossz érzésed sem, félelmed pedig semmi.

 
Egy nőnek fontos a biztonság és a stabil háttér, ha ez megborul és nem bízol a párodban, akkor nem leszel nyugodt. Ha csak ígérgetéseket hallasz és cselekedetek helyett elodázást, akkor nem vagy jó helyen. Minden perc, amit nem megfelelő helyen töltünk időpazarlás. Ha nem akar elvenni feleségül, ha nem tervezi veled az életet csak időtöltés vagy csupán, akkor menni kell, de gyorsan. Nincs idő felesleges köröket futni, mert annyi szép dolog vár még rád. Nem szükséges alkalmatlan és félmegoldásokkal megelégedni.

Ha szereted magad és van annyi önbizalmad, hogy elhidd  neked is jár egy kompromisszum mentes, boldog kapcsolat, akkor lesz is. Mindig olyan férfi mellett érdemes megállapodni, aki tesz is kettőtökért és nem fél kimutatni, hogy mennyire fontos vagy a számára. Szeret téged!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése