2012. február 9., csütörtök

A lélek számít nem az évek

 
Ki ne szeretne mindig ragyogóan feszes bőrt, üde és fiatalos pofikát? Talán mindannyian kicsit hátráltatni szeretnénk az öregedést és talán picit félünk is tőle: - Hogyan fogom majd vonzónak érzeni magam ráncosan? A párom majd nem hagy el egy fiatalabbért? Nem kéne valamit tennem, hogy felvegyem a versenyt újra a 20-30-as korosztállyal?

Hány olyan nőt látunk, akik fiatalok és hibátlan külsővel rendelkeznek mégis egyedül élnek. Hiába vagy szépecske és csábos, kívánatos és üde, ha nem vagy érett és lelkileg nem vagy a helyeden (persze nem igaz ez mindenkire, hiszen sok olyan lány van, aki nagyon hamar rátalál az igazira, de valljuk be, ez egyre ritkább). A fiatal éveimet én is egyedül töltöttem, pedig nem voltam se ráncos se csúnya. Nem voltam érett lelkileg és elégedett, sem magammal sem a világgal. Még egy évvel ezelőtt, sőt tavaly nyáron is kevesebb ráncom volt mint ma, de a lelkem nem lett kevésbé szép és nem öregedett semmit.

 
Ha minket a párunk csak a testünkért és a gyönyörű bőrünkért szeret, akkor halálra van ítélve a kapcsolat és bizony tényleg el fog hagyni nagy eséllyel egy fiatalabbért. Nem kell félnünk viszont akkor, ha egy okos emberrel élünk együtt, aki pontosan tudja, hogy ez a test nem tartós viszont a lelkünk örök. Ha szeret, akkor a lelkedért szeret, minden más csak átmeneti jelmez. Ha viszont ez nem így van, akkor hátra arc és menekülj, mert mindig csalódás fogja érni őt: nincs örök fiatalság! 
 
Mi nők sok eszközzel rendelkezünk, hogy jól karbantartsuk magunkat és élni is kell ezekkel, de csak egy egészséges határig, ami nem tesz minket erőltetetté és nevetségessé. Nincs annál szánalmasabb, mikor valaki azt hiszi, hogy még mindig felveheti azt a ruhát vagy cipőt csak mert még vékony. Azért tudjuk belőni, hogy mi az ami ízléses és stílusos, amiben vonzóak vagyunk és sugárzóak.

 
A lelkünkkel azonban átsugároz a legszebb sminken és a legjobb ruhán is. Légy te önmagad plasztikai sebésze, lélekgyógyásza. Ha a lelked újraéled és egyre szerethetőbbé és jobbá válik, akkor a kisugárzásod is megnő. Nem számít hány éves vagy, mert vonzó leszel. Olyan nő, aki mellett jó élni és jó ránézni, mert a világ összes szeretete benned van.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése