2012. február 19., vasárnap

Hangulatosan

 
A hangulat az, amire mi emberek annyira érzékenyek vagyunk.

Mindegy mit mond a párod, lényeg hogy milyen az őt körülvevő hangulat és hogyan tudja megteremteni azt a légkört, amiben hitelessé válik és szerethetővé még akkor is, ha esetleg pont megszid valamiért vagy nem a legjobb oldalát mutatja. Mégis tudod szeretni, mert jó hangulatot áraszt a lénye.

Nem mindegy milyen egy mosoly és egy ölelés. Mindkettő lehet meleg és túláradó, boldogságot adó és ijesztő is egyben. Egy mosoly lehet vérfagyasztó is akár és egy ölelés fojtogató. A hangulatra kell érzékenynek lennünk, ami finom szinten megmutatja a dolgok valódi mivoltát. 


Nem mindegy reggel hogyan ébredsz fel a párod mellett. Milyen tekintet köszönt először rád és milyen hangulattal indul a napod. Az őszinte és szívből jövő mosolyod egy egész napra bearanyozhatja valaki életét. Egy őszinte ölelés annyira feltölt mindkettőtöket, hogy nincs az a rossz bolygóállás, ami ezt a harmóniát megbontja. 

A gyereked és a párod, a kutyusod és mindenki körülötted a hangulataidat érzékeli elsősorban és mennyivel szívesebben tudod érvényesíteni a vágyaidat és a kéréseidet, ha ezt olyan módon teszed, ami energiát ad és nem pedig elvesz.

Azt gondolom mindig, mindenkinek figyelnie kéne a megfelelő hangulatokra és a megfelelő stílusra másokkal szemben és akkor kevesebb lenne a frusztrált és elégedetlen ember. Teremtsünk olyan életet magunknak, amiben mindenki jól érzi magát és szívesen vesz részt benne, mert érzik hogy szeretet és harmónia az úr.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése