2012. február 24., péntek

Ragyogj

 
Nincs annál fájdalmasabb érzés, mint amikor valaki szerelmes és nem talál viszonzásra. Vágyakozással és vonzódással teli, adni akarással és mégis elutasítást kap. A viszonzatlan szerelem magányossá tesz és csalódottá. Ha sokáig benne ragadsz a végén elveszíted a hited, hogy létezik viszonzott és beteljesült szerelem. Egy olyan embert szeretni, aki nem viszonozza el kell engedni és fel kell oldoznunk magunkat a szorításból. A szívünket szabadon kell hagyni dobogni. Szeretve lenni a szerelmed által csodálatos érzés. Érdemes megvárni!

Amikor viszont egyedül élsz, akkor elkezded őrülten keresni a társad és minden gondolatodat az teszi ki, hogy rálelj az igazira. Lázasan beleveted magad a bulikba és a társkereső oldalakba, mindig nyitott szemmel jársz és minden alkalmat megragadsz, hogy felhívd magadra a figyelmet. Erről szól az életed nagy része, mert nem lehet, hogy neked nincs meg az igazi, a nagy Ő. Sajnos ebben a lázas keresésben sokan elvesznek és összekeverik a valós érzelmeket a vágyaikkal. A testi kapcsolatokban próbálnak menedéket venni, pedig pont az fogja őket letaszítani.

Mindannyiunknak van egy párja valahol és nagy valószínűséggel rád is találhat, Isten hozzád fogja vezérelni, ha nem zárkózol be illetve ha nem akarod annyira görcsösen. Nincs értelme annyira keresni valakit, hiszen ez egy idő után görcsössé tesz és nem hagyod, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek, hanem a "kezedbe veszed az irányítást"


 
Nem kell keresnünk a pénzt, elég ha dolgozunk és kapunk érte fizetséget. Nem kell arra vágyni, hogy jól lakj, elég ha eszel és megtörténik. Nem imádkozni kell azért, hogy izmos legyél, hanem sportolsz és az izom természetesen ott lesz hamarosan.

Elég, ha eldöntöd hogy szeretnél egy boldog és csodálatos párkapcsolatot. Nem kell mást tenned, mint mosolyogni és csillogni, ragyogni és kedvesnek lenni, ápoltnak és vonzónak, melegszívűnek és őszintének lenni. Nincs más dolgunk, mint élni az életünket ebben a tudatban és egyszer csak minden keresés nélkül ránk fog találni a szerelem. Az a szerelem, amelyik nem átok és nem letaszító, nem bántó és fájdalmas, nem őrjítő és észvesztő hanem maga az isteni csoda. 

Hinni kell benne és nem kell annyira várni. Csupán azzal a tudattal kéne élni, hogy én is megkapom, mert nyitott és befogadó vagyok. Amikor görcsösen akarjuk vagy épp már lemondtunk róla, mert annyira csalódottak vagyunk, akkor az nem tesz minket vonzóvá és nyitottá.


Mindegy hány éves vagy, hiszen a lelked örök, így bármikor bekopogtathat hozzád is a szerelem. Addig is légy nagyon boldog és sugárzó!  


   


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése