2012. február 12., vasárnap

A hangod itt van velünk


Szeretem Whitney Houston hangját és a zenei irányzatot, amit képviselt. Az egyik legnagyobb énekesnő volt hosszú évekig. A legelismertebb és legsikeresebb díva.

Azonban egyszer csak betoppant az életébe egy férfi...


Ez a férfi volt számára maga az ördög és ő gyenge volt - sikeressége ellenére - és  önbizalom hiányos, hogy ellent tudjon állni. Szerelmes lett, de kibe? Egy olyan férfiba, aki teljesen kifordította önmagából és nem volt képes fordítani az életén.
Hosszú évekig a drog és az erőszak volt az élete meghatározója, pedig kislányának nagy szüksége lett volna rá. Nem tudta sajnos soha összeszedni magát igazán, hiszen bár elvált a férfitől a drog súlyos nyomokat hagyott a lelkében, testében és a hangjában egyaránt.

Kapunk képességeket és tehetséget, szorgalmat és a vele járó sikert és pénzt is, de attól még nem tudunk mindent és nem miénk a világ. Sokszor a legnagyobb siker lesz a legnagyobb erőpróba, hiszen nem könnyű megbirkózni - Isten tudat nélkül - az ezzel járó árnyoldallal. Ha azt hisszük, hogy nem kell hálásnak lennünk Istennek és mindent mi teremtettünk, akkor sajnos tévedünk.

 
Fontos, hogy szembenézzünk önmagunkkal és lássuk, hogy a siker és pénz még nem a lelki élet belépője. Attól még, hogy elhitted magadról, hogy az egész világ a tied és nem érhet baj, még az nem úgy van.

Egy nő életében nagyon fontos a férfi, a menedéket adó társ. Egyáltalán nem mindegy, hogy kinek adod oda magad és kiben bízol meg. Bobby Brown sajnos nem az a férfi volt, akivel érdemes volt szóba állni nem még hogy gyereket szülni neki és végig drogozni az életet mellette, tönkre téve mindent, amit hosszú évek alatt felépített.


Sajnos Whitney élete is nagy tanulság a hírességek és az "átlag" emberek számára, mert az a lejtő, amin ő elindult nagyon gyors volt és neki nem sikerült lefékezni és szembe néznie a démonaival. Felépített egy karriert, de a lelkét nem tudta megvédeni és építeni sajnos. Nem törődött magával és hiába voltak mellette segítő és szerető emberek ő nem volt elég erős.

Kapunk lehetőségeket és segítséget, sok időt és erőt az élethez, de hogy ezt hogyan osszuk be és mire használjuk az kizárólag rajtunk áll. Élhetünk és visszaélhetünk azzal, amit kapunk. Kizárólag tőlünk függ, hogy merre fordítjuk a sorsunk kerekét.

Isten nyugosztalja Whitney Houstont! ♥  

Reménykedjünk abban, hogy a lánya tanult ebből a leckéből és nem fog hasonló utat bejárni, mint a szülei!  Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése