2012. február 16., csütörtök

Csodás összhang

 
Milyen nagyon jó szeretni! Kimutatni merészen, hogy milyen sok szeretet van a szívünkben és adni belőle bátran a párunknak. Adni annyit, hogy érezze mennyire fontos és milyen mélyek az érzéseink. Azonban nem mindegy, hogy hogyan nyilvánulunk meg és figyelembe vesszük-e a párunk igényeit is.

Vannak olyan emberek is, akiknek nehéz kinyilvánítani a szeretetüket, pedig mélyek az érzései, mégsem tudják igazán kimutatni. Nem tudnak bókolni és zavarba jönnek, ha érzelmekről van szó. A férfiak nagy része nem szeret ellágyulni, mert sebezhetőnek érzik magukat. Vannak viszont olyanok is, akik nagyon is tisztában vannak azzal, hogy a nők nagy része szereti a szép szavakat és a meleg, bensőséges ölelést ezért kinyitják a szívüket ők is és adnak, amennyit a nő igényel és ami még nekik is jó.

Sokfélék vagyunk, de ha ismerjük magunkat, akkor tudjuk hogy mi fog minket boldoggá vagy kevésbé boldoggá tenni. Nekem fontos a romantika és a érzelmes percek megélése. Fontos az elemző beszélgetés és a gondolatok alapos kifejtése. Számomra lényeges a nevetés és a vihánc. Épp ezért nekem olyan társra volt szükségem, aki mindezt meg tudja adni nekem és nem lesz hiányérzetem emiatt.


Nagyon lényeges, hogy olyan társ legyen mellettünk, aki kompatibilis velünk és érzékeny a lelkünkre, ahogy mi is az övére. A szeretet és a gyöngédség kimutatása úgy értékes, ha figyelembe vesszük, hogy milyen mértékben van igény annak fogadására. Nem zúdíthatjuk rá valakire, csak mert olyan kedvünk van, amikor látjuk hogy ő pont nem igényel annyit, sőt talán már zavarja is. 

Ha te sokat szeretsz beszélgetni és csacsogós vagy, nehéz lesz egy szűkszavú emberrel, mert nem nagyon fogsz tudni a monológból kijönni. A kevés párbeszéd egy idő után zavaró lehet és nem érted, miért vagy olyan ideges. Ha romantikus vagy, de a szerelmed nem érti ennek a fogalomnak a jelentését sem, akkor szomorú leszel elég hamar, mert nincs harmónia. Tudnunk kell, hogy mit szeretnénk és azt hosszú távon hogyan tudjuk majd elviselni. 

Hasonló a hasonlóval, véleményem szerint. Tartalmas és maradéktalanul szeretetteljes kapcsolatot olyan emberrel tudnunk élni, aki érzi és figyeli az igényeinket és mindketten bele tudunk simulni ebbe a csodás összhangba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése