2012. február 14., kedd

Lelkünk minden szeretetével

Boldog Valentin Napot kívánok mindenkinek!

 
Talán az év szinte minden napja szeretetben telik, sok kedveskedéssel és örömszerzéssel. Ha épp ezen a napon nem kapsz semmit az nem hinném, hogy olyan nagyon fájdalmas, hiszen annyi figyelmesség irányult rád eddig, hogy ezt észre sem veszed.

Viszont, ha egyébként nincs gyöngédségben és figyelemben részed nyilván érzékenyebb leszel ezen a napon. - Még ma sem kapok semmit? Na azért ez már sok! Miért nem vagyok én fontos és miért nem kényeztet engem is valaki?

Szomorú vagyok, ha ilyet hallok és szeretnék segíteni, mert tudom hogy minden ember vágya a szeretet és a törődés. Viszont sajnos nem kapja meg mindenki (egyre többen ha rajtam múlik). 

Írtam már a nagyvonalúságról, ami olyan fontos egy férfi karakterében, de talán még nem írtam arról, hogy a kedveskedő szavak és az odaadó figyelem is mennyire lényeges. Mindkét félnek éreznie kell, hogy a másik elismeri és nagyra tartja valamiért. Ha együtt élsz valakivel, akkor feltételezem, hogy különleges és neked ő a legjobb és legcsodálatosabb a földön. Ezt neki is tudnia kell. 

Dicsérő, elismerő és kedves szavakkal soha se fukarkodjunk, mert fontos a verbális elismerés is. Minden ajándéknál többet ér olykor a kedveskedés és a szeretet kimutatása, mint a legnagyobb doboz csoki, amit hidegen, érzelmek nélkül adnak át.

Mindannyian érezzük, ha szeretnek minket. Ha nem vagyunk elégedettek, akkor beszéljük meg és merjünk kérni, de tudnunk kell, hogy nekünk is sokat kell adnunk és kedveskednünk. Egy kapcsolatba bele kell adnod a lelked minden szeretetét gondolkozás nélkül. (Természetesen, ha arra érdemes az illető)


A legszebb és legértékesebb ajándék a szívből jövő mosoly és ölelés, a törődés és a felelősséggel tett ígéret. Ha ezt megkapod, akkor a virág már csak plusz bónusz lesz, te
pedig az egyik legboldogabb ember a földön.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése