2012. február 25., szombat

Megtisztultan


A türelmet nem könnyű megtanulni. Tudom, hogy néha azt érzed, hogy megőrülsz ebben a sok várakozásban és olyan reménytelen, hogy valaha megtörténik, amire vágysz. Azt gondolom, hogy ha a hozzáállásodon változtatsz és egyszerűen csak megpróbálsz tudatos lenni, akkor nem is lesz olyan nehéz.

Kételkedés nélkül tudd, hogy neked is lesz sikeres párkapcsolatod és téged is megtalál a szerelem. Nem szabad ettől a stabil hittől egy percre sem eltántorodni. Nincs semmi más dolgunk, mint az adott helyzetet megélni és azt széppé tenni. A lelkünket tisztítani a sok kellemetlen emléktől és gátló energiáktól, a testünket óvni a káros behatásoktól és az intelligenciánkat növelni, amennyire csak képesek vagyunk. 

Olyan sok szép tapasztalatra lehet szert tenni és annyi boldogságot adó pillanat van az életben, ami nem hagy téged szomorkodni, csak mert épp még nincs ott a megfelelő férfi melletted. Ott lesz, hamarosan vagy kicsit késve, de ott lesz, ha nem erőszakkal akarod behúzni az életedbe.Ez nem olyan dolog, ami legyen meg már végre és akkor megnyugszunk, hanem egy életre szóló szövetség és hűség, pont ezért higgyük el, hogy Isten pontosan fogja tudni, hogy mi mikor vagyunk erre alkalmas állapotban. Na persze olykor mindannyian kételkedünk és feltesszük a kérdést: - Mi van ha nekem nem jár? Mit kéne tennem, hogy én is megélhessem ezt a szép érzést, amit egy párkapcsolat ad? Mindenképp érdemes jól viselkedni. Mit jelent ez? Azt, hogy nem hozzuk magunkat méltatlan helyzetbe, nem alázzuk meg magunkat a türelmetlenség és a kapkodás miatt.

Amikor nincs még meg valami, akkor vágyunk rá, de ha ott van már, akkor vajon mindent megteszünk azért, hogy szépen éljünk? A harmónia ott él benned? Képes vagy a kiegyensúlyozott és elkötelezett szerepre? Tudsz felelősséget vállalni nem csak magadért, de a társadért is? Fel tudod adni a "szabadságodat"? Le tudsz mondani a féktelen bulikról és képes leszel vasárnap délelőtt felkelni és ebédet főzni a párodnak? Akarod te már azt, hogy valaki minden lépésedről tudjon?

Ha már biztosan tudod, hogy már nem vagy a független nők csapdájában és le tudsz mondani minderről, akkor előbb-utóbb jönni fog egy férfi, aki téged szeretne kényeztetni és ölelni és kapni szeretne ő is gondoskodást és mosolyt. Mosolyt akkor is, amikor fáradtan ébredsz és fáj a fejed. Akkor is kedvesnek kell lenni, ha kicsit egyedül lennél inkább és csak a magazinokat olvasnád. Ha tudod, hogy értékeled magad annyira, hogy nem mész bele fél megoldásokba és súlyos kompromisszumokba, akkor jönni fog. Sokszor azt látom a nőkön, hogy valójában nem tudják, hogy mit akarnak igazán. Azt hiszem mindent, de azt nem lehet. Társ és szerelem, biztonság és izgalom, bulik és hűség, lustálkodás délig, de azért valamit főzni is kéne valakinek, legyen sok pénz, de ideje is legyen rám... A párkapcsolat rengeteg csodás élményt nyújt és melegséget biztosít, szövetség és hűség két ember között tisztelettel és szerelemmel átszőve. Azonban kötelezettség és felelősség is egyben.

Amikor eldöntjük, hogy belevágunk, akkor már úgy kell ott állnia mindkét embernek, hogy egész és tiszta. A múltat háta mögött hagyta, feldolgozta és nem hordozza a sok szennyest tovább, nem teszi át a másikra. Tisztán és üdén, nyitottan. Különben mindent átadsz a társadnak, ő pedig neked az övét és csak összepiszkoljátok egymást.


Tiszta és szép, harmonikus és egészséges kapcsolat csak akkor jöhet létre, ha külön-külön is azok vagytok. Letisztultak.


 Valaki téged vár. Valaki neked van rendelve és jó esélyed van arra, hogy megtaláld, ha nem akarsz mindenképp, mindennek az irányítója lenni, hanem csak elengeded magad és várod az életed következő fejezetét.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése