2012. január 13., péntek

Vonzó vonzás


A vonzerő, mely olykor végzetes és magával ragadó. Mindenkinek más a vonzó, ami megfogja és lenyűgözi.
Egy nő vonzereje azt gondolom természetesen a külsejében is rejlik, ezt kár lenne tagadni. Nyilvánvaló, hogy szívesebben néz meg egy férfi egy olyan nőt, aki attraktív és szemet gyönyörködtető. Talán az alakja vonzó, mert kecses és légies, talán a haja csillogása lesz feltűnő vagy épp a szemebén látja meg a fényt. Azt gondolom, hogy a lényeg a harmóniában rejlik. 

Látszik egy nőn, ha már elégedett magával és nem akar mindenáron megfelelni a divat őrületének, hanem sajátos ízlése és stílusa van. Legyen az a frizura vagy smink, ruhák és ékszerek megnyilvánulásában. Egy stílusos nő ismeri a testét és tudja mi előnyös és mi nem. Tudja, hogy milyen alkalomhoz, milyen megjelenés illik és nem esik túlzásokba. Azt gondolom ha szeretsz nő lenni, akkor élsz a lehetőségek széles tárházával és próbálod a legjobbat kihozni magadból.


Sok eszköz van arra, hogy vonzó külsőt varázsoljunk magunknak még akkor is, amikor nem épp a legjobb formánkban vagyunk. Csodás sminkek és hajfestékek, mesés ékszerek és széles a skálájú divat ad kimeríthetetlen lehetőségeket a vonzerő növeléséhez. Azonban ez mit sem ér - illetve rövid ideig tart -, ha a belső szépséged nem olyan ragyogó. A külsőség fontos, de nem minden. Amikor a vonzerőről beszélünk, akkor a lelki tartalom is erősen dominál. A beszéd és a mosoly, a bölcs hallgatás és figyelem a másikra legalább olyan fontos, mint a magassarkú cipőcske.

 
Szeretik a férfiak, ha dominálhatnak és szórakoztathatnak. Szeretik, ha megnevettetnek épp ezért nem kell neked feltétlenül azzal foglalkozni, hogy hogyan szórakoztass egy férfit. Látom sokszor, hogy mindent bedobnak a nők és szinte már ők udvarolnak, megfosztva a férfiakat ettől az örömtől. Vonuljunk néha vissza és fogadjuk be a hatást, ne akarjunk mindig mi dominálni. Elég, ha szép vagy és kedves, figyelsz és reagálsz. Legalábbis a kapcsolat elején feltétlenül jó, ha hagyod kibontakozni a férfit. Később pedig értékeled minden igyekezetét.


Ha megnézel régi filmeket, akkor látjuk, hogy milyen titokzatosak voltak a nők és a tűsarkú cipő és feszes ruha ellenére is erényesek tudtak maradni. A nőies nő ma már kincs és értékelik a férfiak. Szeretik, ha van tartásod és ez a külsődben is megnyilvánul. Nem hinném, hogy a vonzerő abban rejlik, hogy mindent szabadon hagyunk a testünkből és direkt csábítani akarunk. Egy lesütött pillantás, egy szép mosoly, egy visszafogott, de nőies ruha szebb lehet, mint a kihívó megjelenés.


Milyen egy vonzó férfi?
Ápolt, tiszta, igényes és udvarias. Ezek az alapvető elvárások egy nő számára. A vonzerő lehet egy izmos és kisportolt testben, csábító mosolyban és a lehengerlő tekintetben. Mindenkinek van valamilyen fegyvere, amit használni tud és hatást ér el vele.A lényeg itt is a belső tartalom és erő.

Azt gondolom nem árt, ha ismerjük magunkat és figyelünk az ellenkező nem igényeire is, mert akkor nem esünk túlzásokba és jobb eredményt tudunk elérni. Vonzónak lenni valaki számára nagyon jó, de még jobb, ha már csak egy embernek akarunk tetszeni és nem mindenkinek. Az indiai nők azért hordanak szárit és fejkendőt, mert szemérmesek és nem akarják az összes férfi tekintetét magunkra vonzani csupán a férjükét.


A vonzerő a szemérmességben is rejlik nem csak a vad csábításban és ha ennek a titkait is  elsajátítjuk, akkor nagyon vonzó nővé válhatunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése