2012. január 9., hétfő

Álmaid férfija


A kivétel erősíti a szabályt. Valahogy így szól a mondás és lehet benne valami. Lehet, hogy vannak kivételek, de nagy többségében igaz, amiről írni fogok. 

Gondolom akad olyan nő közöttünk, akinek volt már röpke kalandja, esetleg egyéjszakás kalandja is akár. Sok minden belefér azt gondoljuk fiatalon, sokan még idősebben is, de azt szerintem jó ha tudjuk, hogy mindennek van hatása és eredménye. Az eredmény pedig nyilvánvalóan abból lesz, amilyen a cselekedetünk. 
Néha elszomorít, hogy mit gondolnak magukról a nők és hova helyezik el magukat a világban. Ha könnyű flörtre hajlamosítod magad, ha úgy öltözöl és úgy viselkedsz, aki könnyű préda és csak arra vár, hogy valaki felfigyeljen rá, akkor arra fogod magad predesztinálni. Ha engeded, hogy a szenvedély és a vágy hajtson, akkor ezen a szinten nem sok öröm fog várni rád. Ki lehet próbálni dolgokat, akadhat olyan helyzet, ami azt hiszed kihagyhatatlan és soha vissza nem térő alkalom, de ismerned kell magad. Vajon nem fogsz-e ebben megsérülni? Tudod-e majd lazán kezelni a "laza" helyzetet vagy sérülsz és nem várt fájó érzés lesz úrrá rajtad?
 
Talán jó ötletnek tűnik a szórakozóhelyről egy idegen férfival haza menni egy ismeretlen világba és odaadni magad neki aznap éjjel. Azonban tényleg jó ötlet? Mi lesz rólad a véleménye? Magadról mit fogsz gondolni később? A nők nagy része minden "kalandtól" vár valamit. Reméli, hogy akár ő is lehet az "igazi". 

Nem csupán flört, hanem egy esetleges kapcsolat reménye van benne. De miért lenne az? Hogyan várhatod, hogy elkérje a számod és felhívjon másnap is, amikor odadobtad magad neki két szép mondat után?
Igen, tudom hogy van olyan eset, amikor egy ilyen viszonyból lesz házasság. Lehet és erre írtam a kivételt, azonban nem hinném, hogy sok ilyen esetet hallottunk. Inkább csalódott és kihasznált, szomorú lányok történeteit hallom, akik nem értik miért olyan szerencsétlenek. Nos azért, mert nem értékeled magad sokra, ezért a férfiak sem fognak többre tartani. A "pillanatemberek" életét élni rizikós, mert nagyon sok sérülést lehet beszerezni. A férfiak egy része a könnyű prédát keresi, de nem értékeli semmire.
Miért? Mert vadászni szeretne, futni és küzdeni egy kicsit. Úgy édes a győzelem. Egyébként lenéz és csupán egy áldozatnak tekint majd téged. Olyannak, aki nem tét hiszen megadta magát az első szóra. A férfiak is tudat alatt feleséget keresnek, a gyermekük anyját. Mindig, még akkor is amikor nem tudják.


Egy nőnek tartása van és erényessége, csak így tud hű társ lenni és példás anya. A férfiak nem szeretik az olyan nőket, akik léhák és könnyű vérűek ( már ha komolyak a szándékaik), az egyszerű és erőfeszítés nélküli kapcsolatokat. 
Gondoljuk végig: Mi abban a vonzó, ha annyit iszol a buliban mint ő? Ha többet kacérkodsz mint kéne? Ha minden mozdulatod a szexualitásról szól és nincs benned egy csöppnyi szégyenlősség sem? A fantáziája beindul, de a szíve vajon megdobban-e érted? Akar majd komolyabbat is tőled egy-két éjszakánál? 
Nem árt, ha végig gondoljuk mielőtt elindulunk otthonról, hogy hogyan fogunk hatni a férfiakra és mit is szeretnénk elérni. Ha társra vágysz és komoly emberre, aki mellett az életed boldog és stabil, akkor neked is olyannak kell lenned. 

Az álmaink férfija is álmodozik álmai nőjéről! Te az vagy? Ha nem vagy az, szeretnél az lenni? Rajtad múlik, a te döntésed és bármikor azzá válhatsz egy kis önuralommal és önvizsgálattal. Szeresd magad és járj az erényesség útján, lépj rá arra az útra, ami odavisz, ahol a boldogságod vár. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése