2012. január 3., kedd

Kérdezz felelek játék


Sokat írtam már arról, hogy milyen a jó társ és milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie annak a férfinek, aki mellett elkötelezni érdemes magunkat.

Most egy kis interaktív játékra kérlek Titeket, ha van kedvetek.
Írjátok meg nekem Ti, hogy véleményetek szerint milyen az ideális férfi, milyen a megfelelő apa és férj tulajdonságai. Szeretném, ha esetleg azt is megírnátok nekem, hogy ehhez képest milyen az az ember, akivel most éltek vagy jártok. 

Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire van harmóniában a vágyaitok, elképzeléseitek a valósággal és ha még nem teljes a kép, talán segíthetek, hogy hogyan lesz jobb.

Mindannyian álmodoztunk a tökéletes férfiről, aki örök és hű társunk egy életen át, aki elhalmoz bókokkal és ajándékokkal... Ugye erről álmodik minden nő? Van vajon tökéletes férfi? Egyáltalán tudjuk, hogy milyennek kell lennie egy "igazi férfinek"? Szerintem tudjuk, ösztönösen érezzük csak olykor becsapjuk magunkat, mert félünk egyedül lenni. 

De miért félünk? Talán azért, mert nem olyan jó önmagaddal kettesben? Egyedül, Te és Önmagad? De vajon miért? Talán azért, mert nem szereted magad és azt hiszed, ha valaki szeret, akkor majd te is fogod magad? De vajon, hogy fog szeretni egy férfi, ha te magad sem tudod elképzelni, hogy lehet téged szeretni?

Sok a kérdés, de a válasz csak egy. Szeresd meg magad, fogadd el a képességeidet és a korlátaidat és ne lődd ki magad túl messzire, oda ahova nem tudsz elérni. Mindenkinek van egy limitje, korlátja ami fölé nem tud menni. Ismerjük meg magunkat és akkor nem lesz csalódás sem magunkban sem a másikban. Ha tudod milyen vagy és mit szeretnél és azt el is tudod érni, akkor hol a baj? Sehol. Megcsinálod, mert a vágyaid összhangban lesznek a képességeiddel és a természeteddel. Változtass a rossz szokásaidon, erősítsd a jókat és ha már olyan emberré váltál, akivel te is jól elvagy - tudsz egyedül lenni, mert jól vagy magaddal - , akkor jönni fog az igazi és egyetlen társ!

Jön, abban biztos lehetsz, de neked is fel kell rá készülni. Olyan nővé kell képezned magad, aki főnyeremény és minden férfi álma. A férfiaknak is vannak álmaik a nőkről.

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése