2011. szeptember 14., szerda

Nők


Azt gondolom egy párkapcsolat nem állhat pusztán szerelemből, szexualitásból. Ha belegondolsz, hogy hányszor voltál már szerelmes ebben az életedben és milyen jó, hogy nem ő a férjed,párod, akkor megdöbbensz! :)

Amikor azt mondtam, hogy fontos az alapok erősítése,akkor arra gondoltam,hogy racionálisan is értékeld és ne csak a rózsaszín köd mögül nézd a férfit, a kapcsolatot.

Ha egy életet szeretnél tervezni valakivel,akkor nem elég a testiség, a külső és a pénz, mert ez mind mind mulandó és forgandó ebben az anyagi világban. 

Hogy mi kell a szerelmen kívül még? -a szeretet, a szív! A lelke az illetőnek! Hogy jó ember legyen, akire büszke vagy és aki mellett teljes életet élhetsz, aki elfogad téged és segít neked a fejlődésben. Aki nem hátráltat, hanem együtt szárnyakat kaptok, mert megkétszereződik az energiátok!
Aki a barátod, szerelmed, társad és játszó pajtásod is egyben. És akkor nem kell titkolózni, képmutatóskodni, félni és féltékenynek lenni, mert benne megvan minden, ami teljessé teszi az életed.

Egy nő vágyik a tiszteletre, elismerésre, hűségre, megértésre, gondoskodásra, megnyugtatásra.

Ehhez mérten kell találnod egy társat, aki mindezt megadja neked. :) és ha most azt hiszed ez nehéz, akkor igazad van, de megéri. Ezért kell jó kislánynak lenni :) és türelmesen várni az igazit, akit meg is kell tartani ,de ez már gyerek játék lesz, mert egy angyal leszel addigra!

Ha még nem vagy felkészülve, hogy elkötelezd magad és inkább buliba járnál, akkor tedd azt, de akkor ne szomorkodj, ha egyedül töltöd a vasárnapokat...

Ha viszont már erre a bulira vágysz, akkor készülj, hogy jó társ legyél, aki mellett az élet élvezetes és vidám.:)  Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése