2011. szeptember 9., péntek

Haladj lassan

Ami igényes és maradandó, az sok odafigyelést és gondos kivitelezést igényel. Nincs ez másképp a kapcsolatokkal sem főleg a párkapcsolattal.
Ha van egy férfi melletted, akivel már pár randin túl vagy és folytatni szeretnétek, mert ígéretesnek tűnik, akkor érdemes lassan és türelmesen haladni. Már csak azért is, mert érdemes kiélvezni az örömöket, nem kell habzsolni, Bár a szenvedély engem is sodor olykor, de inkább a csípős ételekben éld ki, mint a kapcsolat gyorsításában :))
Természetesen a férfiak nagyon is gyorsak ilyenkor, mindent akarnak és azonnal és persze,amikor megkapják már lassítanak is. Szóval érdemes neked, a nőnek lassítani, mert az sokkal eredményesebb.


Ráérsz, mert a kapcsolat stabilitása a legfontosabb. Az, hogy mennyire ismeritek meg egymást az nem az ágyban dől el. :) Fontos, de ez nem a párkapcsolatod alapja, hanem a bizalom és szeretet, harmónia kialakítása!

Nagyon  jó lesz a testiség is, ha már szeretitek egymást, még jobb, mert már gyengéd szálak kötnek össze titeket. A sok beszélgetés és a jövő vázolása, az elvárások és a közös nevezők átbeszélése nagyon lényeges.
Tudnod kell, hogy felelősséget vállal-e érted a férfi, hogy mennyire felelősségteljes és korrekt, milyen a viszonya az emberekkel és milyen kapcsolatai voltak?!

Ha azt érzed, hogy ő az , akkor érdemes közelebb engednek magadhoz.
Volt már sok kaland, volt már sok felesleges kanyar, nem hiányzik még egy, főleg nem csalódás, ugye?:)
Akkor pedig irányítsd te az eseményeket és legyen az ismerkedés annyira hosszú, amennyire csak lehet, mert stabilnak kell lennie. ( tudod, palotát kell építeni nem holmi kunyhócskát)


Legyél tudatos, mert nincs annál vonzóbb, mint amikor egy nő kedves, szelíd, de tudja mit akar.
Amikor megtörténik az összebújás és egymás felfedezése testi szinten is, akkor kell majd nagyon okosnak lenned, mert a szex olykor félre visz!( ne keverd össze a szexet a szeretettel)

Nem az az alap, és ha a világon vele a legjobb még akkor sem! Az emberi értékekre figyelj, a többi változó. A szenvedélyből való összeköltözés nem vezet jóra, mert ha lecsendesedik, mi marad?!

Ahogy a praktikus összeköltözés sem a legcélravezetőbb megoldás. Elhiszem, hogy költséghatékonyabb :) és egyszerűbb, de...
Elhiszem, hogy most épp nincs hol laknod vagy épp neki is célszerű egy hét után az összeköltözés, de néha nem árt szenvedni kicsit, mert nagyobb az eredmény.

Neked és neki is idő kell és a pontos felismerés, hogy őt akarod!? Ha sietsz könnyen eleshetsz, ha kapkodsz könnyen figyelmen kívül hagyhatsz valamit és mivel ez fontos neked, nem kéne elrontani.
Szóval légy türelmes és kedves, légy odaadó. de nem túl sokat adó és figyeld az eseményeket. Kérd ki a barátnőd véleményét, nézd magad távolról kicsit, hogy legyen rálátásod az életedre.


Boldog leszel, mert tudatos vagy az életeddel és szépen vezeted, ahogy illik azt!
A hibáidból tanultál, a bakik áldásosak, mert megmutatták mi a helyes út és melyik nem az. 

Minden jó! A legjobb!

Hogyan tartsuk meg a férfit?...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése