2011. szeptember 10., szombat

Hétköznapi csodákSokunkra nagyon is jellemző, hogy amikor megvan az áhított személy, akkor elengedjük magunkat és elfelejtjük hamar, milyen is volt egyedül. Megszerezni valakit, valamit nem nehéz, mert igyekszel a legjobb oldaladat mutatni és jól eladod magad, de ez nem más, mint egy kelepce, amibe besétálnak vagy épp te sétálsz be.

Ne csak eljátszd, hogy jó fej vagy és főnyeremény, hanem legyél is az!
Ha eltelt már annyi idő és megbizonyosodtatok arról, hogy "egymásnak vagytok teremtve", akkor lehet költözni. Az viszont leleplez és ott lesz mindenki a maga valójában. :) Épp ezért nem árt,ha az a "való" igazán értékes. Ha azonban nem vagy felkészülve az összeköltözésre ne félj kimondani vagy értsd meg a férfit, mert akkor úgy sem lehet ideális. Összeköltözni csak akkor érdemes, ha komoly terveitek vannak egymással és biztosak vagytok magatokban. Egy instabil kapcsolat nem tud működni jól, ahhoz meg kell erősíteni először.

Ha sokáig éltél egyedül vagy ő, akkor idő kell, amíg addig eljuttok, hogy már nem vagy annyira önző, hogy csak magadra gondolj. Az együttélés már két emberről szól és ez nagyon lényeges!

Az együttélés sok izgalmat is tartogat és nagyon nagyon jó dolog! Minden nap adhatsz a párodnak szeretetet, törődést és te is élvezheted, hogy ennek milyen sokszínű a tárháza. Megtapasztalhatod, hogy milyen sokféleképpen ki lehet mutatni a szeretet. 

De kell ezért tenni, gondozni, ápolni. Ahogy a virágot, a tárgyakat, a ruháidat rendben tartod úgy az elmédet, a lakást is és a párodat, akit maximálisan kiszolgálsz, ahogy ő is téged, amiben csak tud. Azonban ez csöppet sem nehéz és nem is teher, mert szeretetben éltek és ez adja az energiát, erőt és hitet a minden napokban.
Mindenkinek megvan a szerepe az életben, a nőnek is nyilvánvaló, hogy mi a dolga. :)

Az otthon megteremtése, gondozása, a meghitt hangulat előidézése, amibe belesimul a férfi és hálás neked mindezért. Adja ő is , ami az ő dolga és ami még a szívéből jön. Biztonságot nyújt, menedéket ad. Egy nő sokkal erősebb és nagyobb a  tartása, ha egy értékes férfi áll mellette, akire tudja, hogy biztosan támaszkodhat, akit követhet, mert az irány, az út megfelelő.

Lehet nap mint nap készülni apróságokkal, meglepetésekkel,figyelmességekkel, amik egy felől engem is szórakoztatnak más felől pedig örömet szerzek vele neki.


Szeretem szépen várni őt haza, tudom mit szeret, ezért azt készítem és a mosoly. Ha valaki ezt látja meg először, akkor tudja - te mellette boldog vagy! ( én pl.soha nem nevettem még ennyit, mint az utóbbi 1 évben)
Megtartani valakit a legszebb és legizgalmasabb feladat, megtartani nem görcsösen és nem félelemből, hanem tiszta ,önzetlen odaadásból és szeretetből. Magad mellett szeretnéd tudni őt még hosszú évtizedekig, ezért nem árt, ha tudod mik a női feladatok és azokat el kell sajátítani és élvezettel adni.

Nem baj, ha nem vagy a legjobb szakács, de legyen benned igyekezet! Nem számít, ha nem te vagy a legpedánsabb nő,de törekedj rá, mert amennyire van rend az otthonodban,annyira a fejedben és elmédben :)
Szerintem nagyon jó érzés látni magadon is a fejlődést, ahogy egyre jobb és jobb háziasszony leszel! (Tudom, hogy ez manapság már a csajoknak inkább ciki,mint sikk,de a saját életedet nehezíted meg, ha nem fejlődsz ebben, mert a férfit igenis érdekli és értékeli a házias nő. Aki mellesleg nem árt, ha vonzó is) 

Szerintem egy nő ha kellően figyel mindenre és nem csak elvár, de ad is, akkor nagyon boldog élete lehet. Tudni kell, hogy nagyon sok múlik a nőkön egy családban.
Hogy milyen az otthonod, milyen a párod az leginkább rajtad múlik. Figyelni a külsődre még inkább, mert most minden nap el kell bűvölnöd őt. Vonzónak és ápoltnak illik lenni egy nőnek.

Amilyen a nő olyan az élete!

Amit bevonzol, olyan életszakaszban vagy, az vagy te! És ez akkor is így van, ha nem tetszik :) Ha figyeled magad érteni fogod, miről beszélek.

Élvezd a mindennapok harmóniáját, a békés, vidám és szeretetteljes "hétköznapokat", amik egy csodás életté állnak össze: A Te életed!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése