2011. szeptember 26., hétfő

Jelek arra, hogy nem ő az igazi

Először is jobb ha nem áltatjuk magunkat soha és nem kergetünk illúziókat! A saját életünk a tét, szóval nem árt, ha nyitott szívvel és hideg fejjel élünk. Nem lehet az életet csak úgy "valahogy" élni, majd csak lesz "valahogy" ! Minden úgy lesz, amennyi energiát belefektetsz.

Amennyit beleteszünk valamibe, annyit is veszünk majd ki!

Amikor megismerkedsz egy férfival és annyira, de annyira tetszik neked, nem árt, ha óvatosságra inted magad. Minden érzékszerved működjön és próbálj meg reális lenni, kívülálló. Persze ez sok gyakorlás és önuralom, de megéri. Nem szeretnénk nagyot hibázni és egy olyan férfi karjaiban élni, aki erőszakos, iszákos, hazug, féltékeny őrülten, csaló és nemtörődöm...

Sajnos sok nőt hallani, aki később azt mondja, - Hogy miért nem figyelmeztetett valaki?- Érdemes a barátnőnk véleményét kikérni, mert egy kívülálló mindig jobban látja a helyzetet. Na és a híre!? Ha valakiről hallottunk már rosszat, ha kósza hírek szállnak, hogy nem jár túl egyenes úton, akkor ne higgyük azt, hogy rosszindulatú pletyka csupán. Lehet, hogy az, de járjunk utána.

Könnyen félre vihet minket nőket egy szép szempár, izmos test , pénz, siker... Ennek nagy ára van! Ha egy férfinek több barátnője volt már, mint Mick Jaggernek, akkor nehéz lesz elhinni, hogy hűséges társad lesz :) Lehet, de akkor Isten ezt úgyis szépen elrendezi. Te azért légy óvatos!:)

Nekünk nőknek fontos a biztonság és a védelem megnyugtató érzése. Ez azonban nem izom és erőfitoktatás kérdése.  Nincs annál szörnyűbb, mikor azt hiszed, hogy bátor és erős, majd kiderül, hogy gyáva esetleg téged üt meg a nagy erőtől duzzadva :(

A tartás és erő  belülről jön. A stabilitása egy férfinek a jelleméből fakad, nem pedig az izmaiban. Az is jó ha van, de nem ez a lényeg. Fontos, hogy ne az egója vigye előre, hanem a szíve.

Egy párkapcsolat lényege a figyelmességben és a másikra való ráhangolódásban van. Szeressen téged és mutassa is ki. Nem kell feltétlenül hangoztatnia, a tettek sokkal beszédesebbek tudnak lenni. A törődés és a biztonság, amit egy férfi nyújthat, a legfontosabb egy nő számára. Legyen elkötelezett és tudja, hogy téged akar és ezért tesz is. Mert attól boldog, hogy jó társad mindenben, ahogy te is neki! 

Az a férfi, aki az önbizalmadat aláássa és nem bírja elviselni a sikereidet, nem kell! És az sem, aki nem büszke arra, hogy milyen okos vagy és sikeres, az nem méltó hozzád. Ha nem támogat és nem ad plusz önbizalmat neked, azzal nem fogsz sokáig eljutni, mert hátráltat az utadon.

Azonban egy társ melletted áll és segít, amiben csak tud. Boldoggá akar tenni és ennek megtalálja a módját a természetedhez mérten. Meg akar ismerni és figyel rád! 

Ilyen a jó társ és ha nem ilyen van melletted, akkor gondold végig milyen lesz az életed. Lehet, hogy szerelmes lettél egy ilyen emberbe, de azon légy, hogy kimássz ebből és ne hidd, hogy megváltozik miattad! Nem fog! 

Ilyet álmodtál-e meg?! Mert ha nem, álmodj jobbat és vonzd be! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése