2011. szeptember 28., szerda

Kompatibilitás

„ A fájdalom, amit még nem is érzünk elkerülhető és el is kell kerülni.” Patangali

Amikor két ember elkezdi tervezgetni a közös életét szerintem nem árt, ha képzett asztrológushoz fordulnak. Ez sok elpazarolt évtől mentheti meg őket, hiszen ez a tudomány nagyon precíz képet tud mutatni jellemünkről, sorsunkról. 

A kompatibilitás két ember között megmutatja, hogy milyen mértékben illenek össze és mennyire lesz sikeres a közös életük.

50% alatt nem ajánlott a házasság nekünk, átlag embereknek, mert nem fog sikerülni a harmonikus párkapcsolat létrehozása. Abban az esetben sikerülhet esetleg, ha két képzett, magas szintű, vallásban elmélyült emberről van szó, de még ők is tudják, hogy ez  sok nehézség áthidalását követeli meg majd tőlük.

Természetesen, ha magas a százalék, akkor is érdemes az asztrológus alapos elemzését kérni, hogy mely pontok azok, amelyek problémásak. Mert hiába a magas kompatibilitás, ha sarkalatos pontokban nem egyeznek. Olyan valószínűleg nem létezik, hogy mindenben tökéletesen passzolnak, ezen a földön szinte lehetetlen :)

Ami még lényeges lehet az az, hogy az ideális és mennyei pároknak is energiát és nagy odafigyelést kell beletenni a kapcsolatba. Semmi sem történik magától és mindent el lehet rontani. Ezt mi emberek sikeresen tudjuk elkövetni sajnos, de ha kellő ismeretünk van a másik személyiségéről és a sajátunkról is, akkor könnyebben tudjuk kezelni az esetleges nehézségeket.

A megfelelő kompatibilitás nem garancia semmire, csupán azt jelenti, hogy ez elvileg jól működhet, azonban, hogy jól is fog-e, az már a két emberen múlik. Viszont ha kevesebb, mint 50%, akkor sanszos, hogy nem érdemes ezzel bíbelődni.
 
Azt gondolom érdemes ezen elgondolkodni és esetleg megcsináltatni a képletet, főleg, ha kételyeid vannak vagy rossz előérzeted a kapcsolatodat illetően. Nem hiszem, hogy van felesleges időnk, amit elpazarolhatunk és pár év múlva derül ki, hogy ez bizony nem az.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése