2011. szeptember 18., vasárnap

Mire vágyik egy férfi?

 
" A nő boldogsága és megbecsülése olyan tükör, mely ragyogó képet fest a férfiról"

Egy férfinak az a legfontosabb egy párkapcsolatban, hogy boldognak lássa a párját. Éreztessék vele és biztosan tudja, hogy elégedettek vele , mert ez azt jelenti számára, hogy szeretik.
A teljes elfogadást törődéssel fogja meghálálni. Ez biztos, még akkor is, ha még nem volt dolgod ilyen férfival.

Az igazság az, hogy sokszor hasonló típust vonzunk be és nehezen tudunk kitörni a karma fogságából. Kell hozzá erő és hit, na meg önkontroll és akkor garantált a siker.
Sajnos mi nők sokszor ott rontjuk el, hogy már a kapcsolat elején sokat adunk! Többet adunk egy férfinak, mint azt ő megérdemli vagy igényelné. Vannak olyan barátnőim, akik csupa szív emberek és észre sem veszik, hogy milyen sokat adnak, mennyi energiát tesznek bele a kapcsolatba és szinte alig kapnak valamit. 

Le kell állni és nem szabad folytatni! Várni, hogy mit ad a másik, inspirálni őt a szeretetre türelemmel. Ha nem kapod meg, amit szeretnél, akkor mond el neki az elvárásaidat. Világosan,érthetően és akkor tudni fogja, mert talán nincs tisztában azzal, hogy mit kell tennie. Ha azonban ennek ellenére sem történik változás, akkor állj odébb. Nem érdemes olyan emberre pazarolni az időd, akinek nem te vagy a legfontosabb. Rá fogsz lelni arra az emberre, aki attól boldog, hogy téged mosolyogni lát. 
 
A mai világban, amikor mindenki sokat dolgozik és kimerült, nehéz figyelni a másikra. Sok a stressz,kimerült vagy és nyúzott. A párod is hajszolt, te is. Tudom, hogy megerőltető, de ilyenkor is figyelmesnek és szeretetteljesnek kell lenni. Éreztetni, hogy ha együtt vagytok minden baj és fáradtság elszáll, mert erőt ad a jelenléte.

Nagyon lényeges az ölelés és a figyelem, amivel érezteted, hogy hálás vagy neki, mert olyan sokat tesz érted és a családért. Ha egy férfi érzi a bizalmat és a teljes elfogadást, akkor szárnyakat kap és a csillagokat is lehozza neked. Cserébe a támaszod akar lenni. Egy pár élete attól teljes, hogy egymásra figyelnek, ismerik a másikat és el is fogadják azt. 

Könnyű egy tökéletes embert szeretni :), de a szeretet akkor mutatja meg magát igazán, ha a hibákat is jól tudjuk kezelni és elfogadni. Ha bármilyen probléma adódik egy kapcsolatban, érdemes magunkba nézni: vajon mi mit tettünk azért, hogy idáig fajultak a dolgok. Mi a mi hibánk és min kell nekünk is változtatnunk?!

Sokszor a régi, fel nem dolgozott sérelmeink miatt vagyunk gyanakvóak vagy türelmetlenek. Az öngyógyítás tudományát érdemes elsajátítani, mert más nem fogja helyettünk. Egészséges lélekkel érdemes egy kapcsolatot elkezdeni és olyat párt választani, aki szintén lelkileg stabil.

Ha megtanulsz bánni a nőiességeddel, akkor egy kellően férfias párod lesz, aki mellett garantált a boldogság!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése