2011. szeptember 6., kedd

Az első lépés

Nem leszel mindig egyedül!
Ezt el kell hinned és azt is , hogy ez rajtad is múlik nem csak a "vak szerencsén"


Nem kell többet a barátnőddel menni nyaralni, buliból buliba járni és várni az igazit, nem kell egyedül moziba menni és virágot venned az asztalra, mert lesz , aki megveszi!!
Először is hinned kell magadban és abban, hogy egy olyan nő vagy, aki egy főnyeremény! Olyan, akit minden anyós akarhat a fiának :) Lehet, hogy vicces, de nagyon lényeges!
Ha eddig ittál és dohányoztál, akkor próbálj kevesebbet vagy egyáltalán, ha többet ettél , mint kéne, akkor picit csökkentsd és figyelj jobban a kilókra. Próbálj szépülni kívül és belül. Változtasd meg a hajad, a színét és a ruhatárad kicsit frissítsd fel. Légy nőiesebb , de ne kihívó. Szóval egyszerűen foglalkozz magaddal, de másképp, ahogy eddig.
Ne az önsajnálat és a dühből lerészegedés, ne a pasizás legyen a fő vonal, hanem a finomodás.


Finomítsd magad, lágyulj és jöhet a vonzás!
A mágikus vonzás :), ami nem is olyan nehéz! Mert mi kell hozzá? Az, hogy elengedd a görcseidet, hogy csak egyszerűen élvezd, amit épp kapsz és ne vágyakozz mindig arra, ami épp nincs. Ami van az van és az legyen jobb és jobb.

Ezen kell dolgozni, hogy a helyzetedet tökéletesítsd.

És akkor lesz virág és szerető férfi!

Ha elmész buliba, akkor kérlek ne akarj mindenáron a figyelem középpontjába kerülni, mert nagy a versengés és ez elég szánalmas tud lenni. Egyszerűen csak érezd jól magad és  nevess, táncolj, de ne igyál! Tudom, hogy ez nehéz és nem is könnyű, mert manapság ugye a nők úgy isznak, mint az ...:), de nem szép látvány egy dülöngélve táncoló nő és nem is túl vonzó.

Nem sikkes és nem érsz el vele mást , mint hogy léha , könnyű nőcske leszel a férfiak szemében.
Én azt gondolom, hogy ha figyelsz a férfiakra , akkor tudni fogod, hogy milyen nőnek illik lenni. Egy kicsit elment a világ egy szélsőséges irányba. ami mint látjuk jóra nem vezet. Arra nem! Mert egyre több nő van egyedül és egyre kétségbe esettebbek és emiatt egyre többet hibáznak, amit a férfiak ki is használnak.

Hiába van jó állásod és lakásod, autód, attól te még egy törékeny nő vagy, aki ha nem figyel, kihasználják a férfiak. akik a "könnyű nőcskéket" keresik, a könnyű élvezetet.

És mi nők egy apró gesztusra és kis odafigyelésre máris a csillagokat hozzuk le, pedig azt nem nekünk kéne. Nem ám :)
Ne hagyd el magad és ne add oda magad könnyen! Ez a lényeg. 

Mindegy mit akar a férfi, lényeg, hogy nehéz legyen megszereznie!

Ez az alapszabály és ezt jó,ha nem felejted el, mert  különben nagyon nehéz lesz tovább mennünk :)


Tovább. ,mert igenis megismered álmaid férfiját és meg is fogod tartani, de ehhez kell némi önkontroll és belső tartás, amin dolgozni kell és sokkal nagyobb érte a fizetség, mint hinnéd. Ez a munka tényleg megtérül és soha nem fog elveszni.
A belső békéd,tartásod, a női lényed finomítása a legszebb és - persze nehéz feladat, ha nem hoztad magaddal előző életedből-,  legsikeresebbé tevő feladat is egyben.
Akkor fogod érezni, hogy milyen nőnek lenni, ha egy olyan férfi lesz melletted, akire igazán számíthatsz, akinek valóban Te vagy fontos.

Sok sikert!

És ha ez megvan jöhet a következő lépés...Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése