2011. szeptember 16., péntek

A türelem és a megbocsátás megtanulása

 
Lássuk be, hogy szinte minden nőnek egy dolog körül kattog az agya, az pedig a párkapcsolat. Mikor, mikor már??:) mikor lesz egy pasi, aki elvesz feleségül, aki a tenyerén hordoz?! Hát igen, ezen függünk mi nők és ha nem teljesül gyerekkori álmunk, miszerint királylányok leszünk a mi királyfink mellett, akkor hisztissé vagy a rosszabbik eset kapcsolatfüggővé válunk.
Van megoldás és van remény, hogy elérd a vágyott férfit! 

Az első lépés, hogy türelemre intsd  magad, még akkor is, ha úgy érzed kihullik a hajad a sok várakozásban. ( Isteni parókák vannak :))

Sajnos csak keveseknek adatott meg, hogy olyan mintát kapjanak a szüleiktől, amit illene. Nekem sem. Nem volt minta, nem kaptam segítséget a szüleimtől, hogy mire kell figyelni és milyen egy nő is igazán. Ugyanis, ha tudod milyen egy nő, egy igazi nő, akkor tudod, milyen egy igazi férfi is. Olyan, akit érdemes beengedni a szívedbe.
Az első lépés tehát magunkon való változtatás. Sajnos nem hiszem, hogy van olyan nő, aki elégedett magával.
És most nem  a külsőre gondolok, mert arra több figyelmet is fordítunk sokszor, mint kéne.
A lélek! Lelkünk tisztasága, gondozása és jobbá tétele. El kell hinned, hogy nem vagy szerencsétlen csak mert nincs épp férfi melletted, nem vagy számkivetett és nem felejtett el Isten! Egyszerűen nem vagy még rá felkészülve.

Ugye volt már pár férfi az életedben? Ugye sokszor hasonlót vonzottál be? Amit bevonzol, az vagy épp! Az bizony! Nehéz elhinni, de igaz. Azzal van még feladatod . Muszáj magunkba néznünk és tudni, hogy hol tartunk épp. Nem kaphatunk egy tökéletes férfit, ha mi magunk is még tökéletlenek vagyunk. És hát sok idő kell, amíg tökéletesek leszünk, de a törekvés szép feladat. Amíg magaddal nem léptél harmóniába, addig nem tudsz egy férfivel sem harmonikus párkapcsolatot folytatni.

Szóval az első tanácsom, hogy bocsáss meg a szüleidnek! Apádnak, aki nem megfelelően szerette anyádat vagy elhagyott titeket. Anyádnak, aki nem volt elég erényes vagy túl erényes volt. A szigorért és a túlzott engedékenységért. Bocsáss meg nekik, mert ők sem tudták, hogy kell jól csinálni. Nehéz ez, nekem is sok időbe telt, ahogy az is, hogy túllépjek az apámhoz hasonló férfiakon. Nekem jobb kellett! (Bocs apa)

Ehhez kell a legtöbb idő és türelem, de megéri! Mert nem kell hibáztatnod senkit, magad megoldod ezt a feladatot. Szép kaland lesz meglátod! Kaland a lelkünket megismerni és szépítgetni, mert tudod, hogy egyszer majd valaki ezt nagyon is fogja értékelni.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése