2011. december 15., csütörtök

A szépséges nő.


A belső szépség fontosságáról írtam már, de mi a helyzet a külsőnkkel? 

Igen, ezt sem hagyhatjuk fegyelmen kívül, sem akkor ha már van párunk, sem akkor ha egyenlőre még nincs. Egy nő ékszere a lelke annak pedig tükre a szeme. Fontos, hogy a tekintetedből lehessen látni a mélységed és az őszinteséged. Persze nem az a lényeg, hogy milyen a formája, hanem milyen a csillogása.


Én szeretem festeni magam és a szemem is kihangsúlyozom, de soha sem annyira, hogy elvesszen az eredetisége, a maga természetessége. Nagyon fontos, hogy annyi smink ne legyen rajtunk, hogy megváltozzon az arcunk, hogy anélkül már szinte felismerhetetlenné váljunk. Veszélyes, hiszen egyszer lekerül és akkor csak kényszereskedünk. Csodás sminkeket lehet készíteni, ami szinte nem is feltűnő és egy laikus - mint a legtöbb férfi - észre sem veszi a "csalást". Sok férfi kifejezetten szereti a sminket, de soha sem a túlzott mennyiséget. 


Az összeragadt szempilla és a félig lejött szájkontúr, a zsíros rúzsok nem biztos, hogy a legcsábítóbb eszközök egyike. Kis szájfény, csillogó arcpír, szempilla ami nem ragadt össze:) nagyon hatásos tud lenni. Könnyű dolgunk van nekünk nőknek, hiszen rengeteg eszköz áll a rendelkezésünkre, hogy a legrosszabb napjainkon is istenien nézzünk ki.


Szerintem éljünk a lehetőségeinkkel és vegyünk fel csillogó fülbevalót, legyen a hajunk a stílusunkhoz elkészítve, ápolt legyen a bőrünk és a megnyerő külső miatt már nem kell aggódnunk. Nem kell mindenkinek a legutolsó divatot követni, nem kell 50 kilósan koplalva élni, de legyen stílusunk és törekedjünk arra, hogy vonzóak legyünk. A vonzó mindenkinek más és teljesen szubjektív. Én azt gondolom, hogy ha tiszta vagy és adsz magadra, ha szeretsz nő lenni és élni a lehetőségekkel és adottságokkal, ha csinosan és igényesen akarsz kilépni a mindennapokba, akkor nem kell semmiért aggódni, felfigyel rád egy csodálatos férfi. Aki majd szeretné, ha 5-10 év múlva is igényes és a lehetőségeidhez mérten vonzó legyél. Ebben nem lehet lazítani és elengedni magunkat, hiszen azzal csak magadnak ártasz.


Sok elhagyott nőt látni, aki akkor kezd figyelni magára és az öltözékére, kilóira, amikor már elhagyták. Sajnos néha már késő és bár nem szép dolog a külsőségek miatt elhagyni valakit - ez egy másik fejezet -, de lehet, hogy sok figyelmeztetés elhangzott - Drágám, aranyos ez a ruha, de nem vagy ehhez már túl koros? Örülök, hogy eszel, de az a 15 kg felesleg nem lesz probléma? Nem kéne fodrászhoz menned, olyan csúnya a lenövésed?... Folytathatnám, de nem teszem.

Figyeljünk addig magunkra, amíg nincs baj. Egy nőnek sok mindenre kell, ez igaz, de nagyon megéri, hiszen elégedetté teszed a párod és akkor te is az leszel. Sok bókot fogsz kapni és büszke tekintetet: -  Ő az én királynőm! Mellettem ilyen igényes és boldog nő áll!

Mindenki boldog  és elégedett!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése