2012. április 19., csütörtök

Titok


Mi a jó párkapcsolat titka? Hogyan tudnám fenntartani a szerelmet és a stabilitást? Mire kell figyelnem?

A párkapcsolat is olyan, mint minden más dolog, amivel foglalkozol. Mindennek a sikere és a tartalma rajtunk múlik. Mi töltjük fel energiával és lelkünk minden fényével és szeretetével. Mi tudunk értelmet, színvonalat adni bárminek, amit teszünk. Én azt hiszem, hogy mindegy mivel foglalkozol és hogyan élsz csak az a fontos, hogy milyen hangulatban teszed, amit teszel.

Mondhatja neked a párod és te is, hogy mennyire szeretitek egymást, ha a hangulat nem erről tanúskodik. Mindegy mit kapsz ajándékba, ha nem megfelelő a hangulat amiben adják. Nem számít hol élsz, ha boldogtalan vagy és milyen csodás tud lenni a legszerényebb hely is, ha bensőség és meghitt ott a hangulat.


Rajtunk múlik minden. Kettőtök szeretete és odafigyelése, tettei fogják a kapcsolatot meghatározni. Látszólag és nagyjából: ezek a kifejezések nem méltóak egy párkapcsolathoz. Két ember ha komolyan tervez egymással és erős a hitük, hogy együtt könnyebb és szebb az élet, akkor már csak a megfelelő hangulatra kell figyelni minden pillanatban.

Szeretni úgy érdemes, ahogy az a másiknak is megfelelő és nincs hiányérzete semmiben vagy csak nagyon elenyésző dolgokban. Nem szabad azt hinnünk, hogy egy kapcsolat rólunk szól, hiszen ez már két ember érdeke és jövője, épp ezért mindig a szeretet és meghittség a legfontosabb két ember között. Hiszen kivel lennénk a legjobbak és legodaadóbbak, ha nem a kedvesünkkel? Beszélgessetek sokat, legyetek figyelmesek és ne feledkezzetek meg a gyermeki énetekről sem. A játék és a vidámság nagyon fontos, hiszen enélkül nagyon sivár lenne az életünk.

Hogy mi az én titkos tanácsom? Szeress tiszta szívedből, légy úgy őszinte, hogy soha ne bántsd meg azt, akit szeretsz és légy hűséges a társadhoz. Ha képes vagy ezeket betartani, akkor már baj nem lehet.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése