2012. április 21., szombat

Könnyed hangolódás


Ha valamit nem tudunk, de szeretnénk tudni, akkor azt meg kell tanulnunk. Így van az nőiességgel is. Természetesen anyukánkra és a nagyira nem annyira szoktunk hallgatni, az ő tanácsaikat annyira maradinak érezzük olykor. Pedig sokszor milyen sok sírást és kanyart megspórolhattunk volna, ha figyelünk rájuk.

Manapság a minta, ami a médiából ömlik ránk nem pont a legjobb, pedig sokan akarva akaratlanul követik őket. A nőiesség varázslatos képesség és ha nőnek születtünk, akkor el kéne sajátítani minden apró részletét annak.

A nőiesség számomra abban áll, hogy szelíd vagyok és nem akarok mindenáron dominálni a férfi mellett. Amikor megismerkedsz egy férfival nem kell feltétlenül elmondani magadról minden apró részletet, nem szükséges nyitott könyvként ott állni előtte röpke pár óra után. Hagyd, hogy beszéljen ő is magáról, engedd hogy szórakoztasson és  megnevettessen. Egy férfi számára fontos, hogy tartalmat tudjon adni egy randinak és nem szükséges, hogy te legyél a szóvivő. Lesz elég időd majd csacsogni mellette. Amikor régi filmeket nézek, akkor látszik hogy a férfi azt sem tudja, hogy mivel vegye le a lábáról a nőt, hogyan teremtsen olyan helyzetet, amiben a nő jól érzi magát. Ma sajnos néha azt látom, hogy mindezt a nők teszik. Mintha ők szeretnének udvarolni és vezetni.

Egy nőies nő kedves és mosolygós, bújós és értékeli a párja igyekezetét, amit kettőjükért tesz. Amikor két ember harmonizálódik, akkor ráhangolódik a másikra és figyeli az igényeket és próbálja azokat teljesíteni. Ha ez sikerül, akkor soha sem szabad elfelejteni a hálát, amit ki kell nyilvánítanunk. Éreztetnünk kell, mennyire sokat jelent nekünk ez a pillanat.

Van ideális kapcsolat. Létezik két ember között a csodás összhang érzése, de ahhoz naponta tenni kell. Minden percben figyelni kell a másikra és ez csöppet sem megterhelő, hiszen olyan szeretet van bennetek, ami légiessé és könnyeddé teszi mindezt. Szeretni és szeretve lenni öröm és áldás egyszerre.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése