2012. június 30., szombat

Láss tisztán


Az igazi férfi? Hol van ilyen és ha van is miről fogom megismerni?
Ezek a kérdések szoktak cikázni a fejekben és látom sokszor, hogy nem hiszik el a nők, hogy létezik olyan férfi, aki képes maradéktalanul elégedetté tenni őket. Ehhez azonban tény, hogy nekünk is kell némi tapasztalatra és képzettségre szert tennünk. Ami a legfontosabb és megvéd minden bajtól minket, az a naivitásunk lefaragása. Kevésbé naivan és nagyobb igénnyel kell fellépnünk, amikor elköteleződni szeretnénk.

Mindannyiunknak vannak sérelmei és talán még fel nem dolgozott csalódásai is. Az első és legfontosabb, hogy ezeket kell a helyükre tenni. Nem csak nekünk, hanem a férfinak is. Egy férfi csak akkor tud majd téged boldoggá és elégedetté tenni, ha ő is az. 


Ha az egyedül töltött éveit nem arra használja, hogy minden lányt kihasználjon és kiélvezze, amit lehet, hanem a belső harcait vívja meg.Ha tisztességesen és jóindulattal tudja kezelni és kapcsolatait vagy legalábbis ezen dolgozik. Sajnos azonban sok férfi úgy kezeli a nőket, mint az élvezet tárgyát és ezért még hazudni is képes. 

Az a férfi, aki valóban komoly kapcsolatot szeretne veled és neked is tetszik, érezni fogod az elkötelezettségre való hajlamot. Nem csak beszél arról, amit szeretne hanem bizonyítja és teszi is. Nem tart bizonytalanságban és ki meri mutatni, vállalja, hogy hozzá tartozol. Beszél az érzéseiről és a terveiről, amiben te is szerepelsz és nem lesz számodra kétséges, hogy csupán kettőtökön múlik mindez és nincs harmadik le nem zárt, fel nem dolgozott kapcsolata.


Két ember csak tisztán, letisztultan képes egymás felfedezésére. Egy szép kapcsolat szép lélekből és szép gondolatokból tud kifejlődni olyanból, amire érdemes alapozni. Ha kusza az ember és zavarodott, ha tele van még a múltja sérelmeivel és a régi szerelem emlékével, akkor ez be fogja piszkítani az újat is. 

Olyan férfire van mindannyiunknak szüksége, akiben bízhatunk és akire rábízhatjuk magunkat, mert erős karakter, de ugyanakkor érzékeny jellem is. Nyisd ki a szemed és minden érzékszerved használd jól, amikor ott az alkalom, mert egy életre szeretnél párt találni magadnak, ami egy nagy döntés, épp ezért nem szabad becsapnod magad.

Sikerülni fog neked is!  Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése