2012. július 11., szerda

Ragyogás


Mi szokott lenni a szakítások legfőbb oka? Miért szenved a legtöbb nő manapság?

Sajnos vannak olyan férfiak, akik a fiatal lányok szépségétől megrészegülve elfelejtik a hosszú és tartalmas együtt töltött éveket és a test csábítására hallgatva elfordulnak a feleségüktől. Mi nők pedig elkezdünk versengeni a tini lányokkal azt gondolván, hogy sikerülhet.

Nyilvánvalóan a test változik, ahogy telnek az évek és nem lesz mindig feszes bőrünk, nem lesz örökké ragyogó. Ezen kár is keseregnünk és görcsösen a külsőségekhez ragaszkodnunk, mert nem fog sikerülni. Persze csinosnak lenni az adottságainkhoz képest fontos, ahogy az ápoltság is és a nőies megjelenés, de a korlátainkat nem léphetjük át. Az évek mindannyiunk fölött eljárnak és ezzel harcolni egy idő után nem érdemes.

Az a férfi, aki azt hiszi, hogy attól lesz majd újra fiatal és vonzó, hogy egy nála húsz vagy harminc évvel fiatalabb lánynak csapja a szelet, az nagy bajban van. Tudom, hogy fájdalmas a csalódás és annak a felismerése, hogy talán nem ismertem eléggé a párom. Talán nem is szeretett soha eléggé vagy épp nem velem beszéli meg a kapcsolat hiányosságait, hanem mással, de ne legyünk nagyon szentimentálisak.


Van apró félrelépés, amit meg lehet bocsátani, hiszen miért ne hibázhatna bárki. El lehet kavarodni nagyon ebben az anyagi világban alaposan, ha nincs elég kontroll és nem a lelkiségre figyelünk. Megeshet, de szeretettel és sok beszélgetéssel vissza lehet terelni az elménket. Azonban vannak olyan esetek, amik már túllépnek ezen. Ha megaláznak és nem veszik figyelembe az érzéseidet, hanem direkt módon fájdalmat okoznak neked, akkor sajnos nincs helyed a férfi mellett.

Magunkba nézve mindig tudjuk hol rontottuk el és mikor. Melyik volt az a pillanat, amikor kicsúszott a kezünkből az irányítás, csak sokszor kell egy jó nagy pofon, hogy észrevegyük.

Mindig, minden jó valamire és a fájdalom is átalakul idővel. Lecsendesedik a sírás és kitisztul a látásunk. Meglátjuk a párunk valódi arcát és önmagunkét is.

A szépséged belülről fakad és ez a legnagyobb szépségtipp, amit adhatok. A lelki egyensúly és a lelki élet gyakorlása az, ami megtartja és talán még növeli is a szépségedet, ragyogásodat. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése