2012. július 23., hétfő

Szeretettel


Legyen ez a mai nap is boldog! Tegyük azzá az életünk szinte minden percét. Mindig vannak szomorúságra okot adó helyzetek és lehetünk negatívak és pesszimisták, de vajon miért lenne az jobb? Mennyivel lenne könnyebb elviselni az életünket negatív és rossz hangulattal?

Tudom, hogy sok olyan sors van, ami elvileg nem ad okot az örömködésre, de vajon miért jutottunk oda és ha már ott vagyunk, hogy tudnánk kirángatni magunkat onnan?  A mai nap legyen egy kicsit különlegesebb és próbáljuk meg elkezdeni ma az életünk rendbetételét. Apró, de határozott lépésekkel. Nem kell nagy dolgokra gondolni csak épp egy pici lépés kell, ami lendületet ad a további hosszabb úthoz.


Akit irigyelsz talán már megvívta mindazt a harcot, amire te készülsz és elhiheted, hogy nem lehetetlen. Azonban kell hozzá cselekvés, tenni akarás és jó kedély. Az életünket tehetjük nagyon nehézzé és kevésbé élhetővé és tehetjük boldoggá is. Olyan jó érzés, amikor tudod, hogy tettél magadért valamit, ami a jobb sorshoz vezet. Lemondással és önuralommal jár, de olyan jó érzés tud lenni, amikor te uralod az elméd és a szenvedélyed is fékezni tudod, nem pedig az hajt téged.

Gondoljunk ebben a percben is arra, hogy sikerülni fog, amire vágyunk és amire vágyunk az a jobb életet garantálja számunkra. Kívánj magadnak jobb sorsot és tégy csodát magaddal. Élj tudatosan és szeretetteljesen, őszintén és letisztult gondolatokkal, amik hozzásegítenek a boldog élethez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése