2012. május 10., csütörtök

Mesés élet


Honnan fogom felismerni, ha az igazival találkozom? Biztosan nem fogom elhibázni? Felismerem majd vagy sem?

Először is én megpróbálom felvázolni azokat az alapelveket, amik segítenek a tisztánlátásban. Másodszor azonban neked kell képesítettnek lenned arra, hogy tudd mi az, ami a te életedet előre viszi és boldoggá tesz.

Nem kell keresnünk! Ezt már sokszor írtam és nem tudom elégszer. Ha keresel elfáradsz és csalódott leszel esetleg, mert nem biztos, hogy neked kell kutatni. Nem kell mást tenni csak várni és felkészülni a fogadásra. Később pedig annak megtartására. Olyan sok nő vágyik párkapcsolatra és szeretne szeretett és az egyetlen drágasága lenni a párjának. Ezt ha okos vagy és óvatos, ha elég fegyelmezett és tudatos, akkor el is tudod érni.

Azonban, ha kalandos életre vágysz tele izgalmakkal és fordulatokkal, szenvedéllyel és a pillanat varázsának hajszolása a cél, akkor nehezebb a hű társat megtalálni. Dönteni nem kell azonnal és nem szükséges belerohanni egy kapcsolatba csak mert olyan rég volt már és különben is olyan kecsegtető. Minden elhamarkodott döntés és hirtelenkedés magában hordozza a tévedést is, amiből volt már elég.


Az igazi férfi elkötelezett és céltudatos, határozott és erős jellem. Segíteni akar és nem kihasználni téged. Támaszod szeretne lenni és társad mindenben. Elfogad, de el is meri mondani ha olyan hibát lát benned, ami javítható és segíti az együttléteteket. Egy igazi férfi nem csak ígérget, hanem be is váltja a szavait tettekre. Azért van veled, mert közös életet tervez és nem pedig pillanatnyi örömöket. Kedves és érzékeny, mert tudja, hogy a női természet mit igényel.

Mindannyian tudjuk, hogy édesapánk mennyire tette boldoggá anyukánkat és mit csináltak jól vagy rosszul. Nekünk a saját életünk esetében is végig kell gondolnunk, hogy hogyan alakítjuk és ahhoz kik legyenek a szereplők. Két egész és egészséges lelkületű ember tud kiegyensúlyozott párkapcsolatot létrehozni. Ezért kell magunkon dolgoznunk és alakítgatnunk a jellemünket. Ez lemondással és nehézséggel, kínokkal és olykor sok könnyel jár, de az eredmény mesés lesz.

Válassz magadnak hű és szeretetet adó társat, akivel minden pillanat boldogság lesz és kétséged sem lesz afelől, hogy jól döntöttél. Akire büszke lehetsz és tudod, hogy ő is az rád, mert okos és csodálatos nő vagy! 

Nem azért vagy királylány, mert van egy királyfid, hanem azért van királyfid, mert királylány vagy!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése