2015. szeptember 3., csütörtök

Vonzóan


Van élet a szereteten túl? Képesek vagyunk élni vagy csak túlélünk szeretet nélkül? Akarunk-e egyáltalán szeretet nélkül élni? Olyan sivár, olyan szürke, olyan nagyon valóságos, olyan egyszerű és komor minden szeretet nélkül.

Ha csak a száraz tényekre szorítkoznánk, csak az abszolút valóságot látnánk, akkor mindannyian tudjuk, hogy meg fogunk egyszer halni. Sőt, mindannyian, minden szerettünk...hogy vannak betegségek, tragédiák és nehézségek és lesznek is, mert ez egy ilyen világ. Mert helyt kell állni, bizonyítani, erősnek lenni és küzdeni minden nap szünet nélkül. Fiatalon és öregen egyaránt.

Nem tudjuk meddig tart az életünk, de reméljük, hogy van még időnk és talán van is, de talán már nem sok. Nem tudjuk...

Azt tudjuk viszont, hogy mindezt szeretet nélkül csak nagyon nagy magányban, félelemben vagy depresszióban lehet végig csinálni. Szeretni és szeretve lenni nem csak jó, de nagyon fontos is.


Mindegy kit szeretsz csak szeresd tiszta szívedből és mutasd is ki neki. Talán nincs társad, de biztosan van valaki körülötted, akit szerethetsz. Akinek adhatsz és aki ad neked is, ha elég nyitott vagy rá. Szeretheted az életed úgy, ahogy van, mert biztosan van benne valami, ami igenis jó. 

Nem lehet minden nap jó, de minden napban lehet valami jó. Azt kell megkeresnünk, azt a pici jót és örülni annak, szeretni azt.

Ha szeretünk áradunk, szétáradunk és osztozunk. Mindenben. Az én örömöm legyen a te örömöd és a te örömöd legyen az én örömöm. Ha szeret a szíved, akkor mosolyogsz és aki szeret, az boldog is és ha boldog sugárzik is. Ha pedig sugárzik, akkor vonzó.

Légy vonzó, szeretett és szerető ember, mert csak így lehet az életed teljes.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése