2013. szeptember 10., kedd

Csodás család




A szeretet, a szerelem és a vonzalom megőrzése egy házasságban nem is olyan könnyű manapság. Nem csak azért, mert kevésbé vagyunk állhatatosak, könnyen eldobjuk, amivel baj van és nehézségbe ütközünk, hanem azért is, mert nagyon hajszolt a világ. Illetve valóban hajszolt vagy mi tesszük magunkat ebbe a kelepcébe?

Nagyon fontos, hogy a férfi tudja mit szeretne egy nőtől kapni és a nő is tudja, hogy mit akar és mi az, amit neki is meg kell tennie. A gyerekvállalás, karrier, pénz és biztonság megteremtése, a vonzó női szerep magtartása és sorolhatnám...Egyre nagyobb a nyomás és az elvárás. Megfelelni viszont, helytállni egyre nehezebb és sokszor lehetetlen is, hogy valami rovására ne menjen.

Fontos a pénz és a karrier, de kell hogy egy sorrendet felállítsunk, ami mégis fontosabb, hogy mi és a párunk, a család ne sérüljön. Olykor le kell valamiről mondani egy magasabb cél érdekében. A cél pedig a harmónia és szeretetteljes légkör kéne hogy legyen, amiben érdemes élni. Ellenkező esetben lehet, hogy lesz pénz és szép környezet, autó és rengeteg hasznosnak hitt dolog, de milyen áron?

Én még mindig a régi családmodell híve vagyok és persze ehhez elkerülhetetlen a családtervezés is. Segítsük egymást, beszélgessünk és próbáljuk meg ésszerűen tervezni az életünket, hogy ne kelljen csalódnunk a túlzott elvárásaink miatt magunkban vagy épp a másikban.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése