2013. szeptember 17., kedd

Lelkedből
Amikor szeretet vesz körül és szeretetben élünk a képességeink, teljesítő kedvünk és energiánk is megnő. A lelkesítő hangulat és az elfogadó szeretet nagyon fontos két ember kapcsolatában. Egy nőre ez hatványozottan igaz. 

Mi nők a lelkünkkel szeretünk elsősorban épp ezért azok a férfiak, akik a testi gyönyört helyezik első helyre tévednek. Nincs az a testi öröm egy nő számára, ami feledtetné a lélek teljes elégedettségét. Épp ezért olyan fontos a beszélgetés, a gyöngédség kimutatása és a lelki törődés is. Enélkül mi nők nem tudunk működni, mert nem ilyen a természetünk.

Minden, ami testi, fizikai, materiális csupán ideiglenes és épp ezért hordozza magában a csalódást is. Minden, ami lelki viszont az örök. Amit lelki szinten élünk meg, ha erre helyezzük a hangsúlyt és nem pedig csupán az érzéki és testi örömöket keressük nagyobb esélyünk van az elégedettségre.

Minden egyes hazugság csak fodrozódik és terjed, vonzza magával a többit. Épp ezért nem érdemes és nincs is értelme, mert nem éri meg hazudni sem magunknak sem a másiknak, hiszen a párkapcsolat nem tud fejlődni és kiteljesedni egy hazugságörvényben.

Szeressünk és ezzel adjunk energiát a másiknak a fejlődéshez és a pozitív képességei kifejezéséhez türelemmel és odaadással. 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése