2013. május 31., péntek

Ő a megfelelő?
Azt gondolom mindannyiunknak olyan a párkapcsolata, amilyen ő maga is. Ahol tartunk olyan az életünk is. Mindegy, hogy mi történik - hiszen ebben a világban történnek olykor kellemetlen dolgok - a lényeg az, hogyan viszonyulunk hozzá. A viselkedésünk határozza meg később a jellemünket.

Mindannyiunknak vannak hibái és ezeken kell dolgozni, mert így tudunk haladni és kivédeni a negatív eseményeket vagy legalábbis jobban alkalmazkodni hozzájuk. Egy férfi jelleméhez hozzájárul az irányítás képessége, a felelősségvállalás és a határozott fellépés. Bármilyen helyzetben képessé kell válni arra, hogy megvédje a családját és az érdekeit. Ezt néha tanulni kell és fejleszteni. Ahogy az érzékenységet és a figyelmet is egy nő iránt. Fontos, hogy a férfiak ismerjenek minket és tudják, hogy mikor mire van szükségünk, de persze ebben nekünk segítenünk kell nekik, mert kitalálni nem mindenki képes mindent. Mi nők szeretjük a romantikát, az érzékeny szeretetteljes figyelmet és a törődést. Szeretjük érezni, hogy különlegesek vagyunk és pótolhatatlanok. Cserébe megteremtjük az otthon meleg harmóniáját és szeretetet adunk cserébe erénnyel és türelemmel.

 A titok abban rejlik, hogy a megfelelő emberrel kell élni. Azzal, akivel könnyű mindezt végig is csinálni.

Azonban az tény, hogy napi figyelmesség és törődés nélkül, odaadó szeretet nélkül az sem működik. Hiszen mi az amivel nem kell törődnünk és mégis működik? Semmi. Nincs olyan dolog az életben, ami magától működik, minden energia befektetés nélkül. Kell idő és energia a párkapcsolathoz is és ha mindketten eszerint éltek a harmónia garantált.

Nem kell megelégedned a minimummal és eltűrni olyan helyzeteket, amik méltatlanok hozzád. Álmodj nagyokat és váltsd valóra azt tudatosan és nagy hittel. Amikor pedig megkaptad a lehetőséget élj vele legjobb tudásod szerint.


Szeretni úgy érdemes, ahogy az a másiknak is a jó nem csak neked!
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése