2014. november 12., szerda

Élet-kép-es


A párkapcsolat olyan, mint egy tükör. Tükör, amiben megláthatod magad, azt ahol épp tartasz.

Talán nem tetszik, amit látsz, de hidd el az is te vagy hiszen hogyan kerülhettél volna másképp abba helyzetbe? Döntéseket hozunk és annak vannak következményei. Tartunk valahol a fejlődéseink útján és ahhoz megfelelő emberek, lehetőségek és körülmények párosulnak. 


Olyan, mint a puzzle. Nem tudna becsatlakozni olyan ember hozzád, akihez semmi közöd nincs, ha nem lenné befogadó rá. Mi választunk, mi döntünk és mi vagyunk azok, akik adott esetben tűrünk pedig már rég nem kéne.


Ha az a darabka puzzle nem odavaló, akkor vajon miért erölteted? Ha nem adja ki a harmónokus és teljes képet, akkor miért kéne azt torzként is eltűrni?


Csináljuk jól! Legyen az életünk egy tökéletes puzzle, amiben minden apró részlet a helyén van.
Álmodd meg az életed és tervezgesd, hogy szeretnéd megvalósítani. Figyelj az apró részletekre is és ne kerülje el semmi a figyelmed, hiszen tényleg az apróságokban rejlenek a fontos információk.

Légy körültekintő és alapos, hogy ne lehessen eltéríteni az adott képtől, amit megálmodtál magadnak.  Létezik olyan ember, akit szeretnél, de neked is jobbá kell hozzá válnod. Mindig lehet hova fejlődni és mindig lehet tökéletesebben csinálni. 


Ha ismered magad, ha tanultál a múltban elkövetett hibáidból, akkor könnyebben fogod megtalálni a hozzád illő társat is, aki megbecsül és értékesnek fog tartani téged, ahogy te is őt.


Váltsd valóra az álmaidat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése