2014. június 5., csütörtök

Készülődés


Egy kapcsolatot elkezdeni azt jelenti, hogy felépítjük azt, minden apró részletre gondosan figyelve. Ahogy egy háznál is, úgy ebben az esetben is nem árt, ha jó minőségű, igényes és időtálló dolgokban gondolkodunk.

Nem baj ha vannak igényeink, elképzeléseink és türelmünk kivárni, felépíteni és fenntartani. Mindez persze akkor sikerülhet, ha tudjuk az alapelveket, ha ismerjük önmagunkat és tudjuk azt is, hogy mi az, ami boldoggá tenne minket. 

Nem érdemes kapkodni és elébe menni az eseményeknek, mert nem ideiglenes kapcsolatra vágyunk, hanem - jó esetben - egy életre tervezünk. Épp ezért intek mindenkit türelemre és tudatosságra, hogy ne érjen minket csalódás.

Előbb azonban nekünk is olyan emberré kell válnunk, akivel az élet könnyű, aki mellett boldogság minden nap és aki igazán jó társ lesz. Persze tudom, hogy nem lehet mindenre felkészülni, hiszen sok olyan esemény lesz az életünkben, ami tanít majd minket közben, de alapvető önismeret hiányában nehezebb.

Két egészséges, önazonos, független szeméy tud igazán odaadó és szerető társa lenni a másiknak. Nem árt, ha készülünk rá és törődünk magunkkal addig is, amíg egyedül élünk. 

Megtanulni főzni, a legjobb formába hozni magunkat, szelídséget és nőiességet tanulni nem haszontalan dolog és biztosan könnyebb ezzel a hozzáállással bevonzanunk a vágyott társat. Mindannyiunkban ki fog alakulni egy igény arra, hogy milyen legyen a társunk, ha mi magunk is igényesek leszünk önmagunkra. 

Amikor értékeled önmagad, akkor mások is értékesebbenk fognak látni. Ha van tartásod, akkor aszerint fognak hozzád közeledni. Ha szeretsz adni, de nem naívan és nem hagyod, hogy kihasználjanak, akkor nem fog ez megtörténni. Ha jószándélú vagy ám tudod, hogy nem biztos, hogy mindenki ilyen, akkor lesz képességed is hozzá, hogy felismerd a szélhámosokat. Azokat, akik csak kihasználni akarnak.

Készülj fel életed párjára, hogy ha megérkezik már csak szeretettel fogadnod kelljen Őt.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése