2014. június 19., csütörtök

Rajtad múlik

A törődés az, ami egy kapcsolatot életben tart. Napi szinten figyelni a társunkra, érzékenyen, de nem tolakodóan nagyon fontos.


Sokan nem tudják, hogy nem elég megszerezni, meg is kell tudni tartani. Nem gondolhatjuk, hogy minden megy magától és nekünk nem kell energiát, időt és türelmet befektetnünk egy kapcsolatba. Minden, ami körülvesz minket törődést igényel és gondoskodást.

Lehet, hogy a legnagyobb egyetértés van köztünk és mindenben passzolunk, de ha nem figyelünk oda napi szinten minden apróságra, akkor ez a harmónia is felborulhat. Minden törődés, hála és szeretet meghozza a maga gyümölcsét.

A baj ott szokott kezdődni, amikor természetesnek vesszük, hogy az amink van az nekünk jár és nem kell tennünk érte már semmit. Van és kész és nyilván lesz is mindig. 

Semmi sem természetes és semmi sem jár alanyi alapon. Bármi és bárki elvehető, ha nem vagyunk elég hálásak és odaadóak.

Minden nap lengje be hála és öröm a kapcsolatunkat, az életünket és akkor nem lesz mit megbánnunk, nem lesz miért bocsánatot kérnünk társunktól. Éreztessük vele, hogy mennyire fontos a számunkra és tegyünk meg mindent, hogy ez az áldott állapot meg is maradjon. 

Rajtunk legalább ne múljon a saját boldogságunk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése