2013. július 3., szerda

Boldogabban
Mennyire lehet elcsépelt a szeretlek szócska vagy az ölelés? Talán azt hihetnénk, hogy ha már mondtam egyszer és öleltelek százszor, akkor az már elég és nem kell belőle több, hiszen úgyis tudod.

Egy kapcsolatot ébren tartani fontos és ehhez vannak eszközök, amiket lehet használni, hiszen mindannyiunknak rendelkezésére állnak. Ezek pedig az intelligenciánkból fakadó kreativitás és persze a szeretet, ami megnyilvánul minden tettünkben.

Szükségünk van akárhány év után is az elismerésre és a tiszteletre, a bizalomra és a lelki támogatásra. Fontos, hogy érezzük a másik gondol ránk és ezt nem szégyenli ki is mutatni. Nem hiszem, hogy van olyan ember, aki szeretet nélkül képes élni, hiszen ez az, ami mindannyiunkat feltölt és motivál.

Talán néha kicsit nehéz adni akkor, amikor fáradt vagy vagy rosszabb szakaszban van az életed és azt érzed, hogy minden mosoly és törődés lemerít és fáraszt. Azonban ebből az állapotból sokszor épp a másokkal való törődés mozdít ki. A párodra fókuszálsz magadról, vele törődsz és ráhangolódsz, akkor az ő öröme sokszor annyira feltölt, hogy elfeledkezel magadról.

Naponta adj mosolyt és ölelést, adj elismerést és szeretetet annyira, amennyire az a másiknak megfelelő és ne hagyd, hogy hiányt szenvedjen ezekből melletted, hiszen a párod boldogsága a te minősítésed is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése