2015. július 20., hétfő

Valódi szeretetben igazi boldogság


Ha valakinek igazán kellesz, akkor tesz érted. Rád fog hangolódni, érteni szeretne és ezért figyel rád. Innen tudod azt, hogy fontos vagy neki, valóban téged akar és csak téged.

Kétségtelen, hogy figyelni kell és a legapróbb részletek is számítanak. Sok a becsapott ember, akinek ígértek és ámították és soha sem teljesedett be semmi, maradt csupán az  üres ígéret. Figyelj minden érzékszerveddel, tedd félre a naivságot és légy tisztánlátó, hallgass a megérzéseidre, a jelekre. Mindenre...

Ha valaki időt szán rád és abban az időben valóban a tartalom kézzel fogható. 
Ha érzed, hogy érdeklődés van és figyelem irányodba, amit a jövőben tényleg tapasztalsz is, hiszen nem felejt el számodra semmi fontosat, akkor joggal hiszed azt, hogy te ebben a kapcsolatban meg vagy becsülve. Téged itt tényleg szeretnek, ami nem csupán a szavak szintjén reked meg, nem csupán a testiségben nyilvánul meg hanem a tettek is ezt tükrözik. 

Tesz érted nem csak ígér.

Amikor nem egy görcs van a gyomrodban, nem aggodalom és félelem, nincs féltékenység és kételkedés hanem nyugalom, szeretet, bizalom és rendíthetetlen hit, hogy Ő az. Mert ő úgy szeret, ahogy az neked is jó. Azt kapod, amire vágysz. Úgy kapod, ahogy azt te szeretnéd. Azért szeret, amilyen vagy, de nem retten vissza, hogy megmutassa a hibáidat is, hogy javítani tudj rajta. 

Mert együtt könnyebb, szebb, tartalmasabb az élet és csupán rajtunk múlik, hogy meddig tartjuk fenn ezt a harmóniát kettőnk között. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése