2015. július 24., péntek

Láthatatlan kötelék, látható boldogság


Nem vagyunk egyformák, a tűrőképességünk is eltérő és a ragaszkodásunk is a társunkhoz nagyon változó, de...

Mégis azt kell mondanom, hogy jobb az óvatosság. Mennyire szeretnéd magadhoz láncolni a kedvesed? Láthatatlan vagy látható szál legyen köztetek? Esetleg már-már hajókötél? Képesek vagyunk-e mi nők megérteni, hogy a férfiak nem biztos, hogy a nap 24 órájában egy életen át képesek a romantikára, a szerelem kimutatására, a babusgatásra és a törődésre? Értjük-e, hogy amire mi képesek vagyunk az lehet, hogy nekik fárasztó és érthetetlen? Számukra másról is szól az élet, mint a párkapcsolat és ez akkor is így van, ha rosszul esik. Mi ilyenek ők olyanok...

A férfiaknak szükségük van a piszkálódásra, a pikírt humorra, a játékra abban a tekintetben, hogy meddig mehetnek el a szemtelenkedésben. Persze csak játékból vagy épp a szentimentalizmus oldása végett. A túlzott enyelgés után engedtessék meg ez nekik is.Nem várhatjuk el, hogy mindig a mi kedvünk szerint legyen minden. Kell a férfiaknak is a férfias játék velünk, egy kis huncutkodás, amit nem ér félreérteni és magunkra venni, mert akkor baj és veszekedés lesz. Ehhez kell önbizalom és hit a kapcsolatban és az engedés művészetében. Engedd őt is, hogy az legyen amilyen valójában. Nem lesz a fonal kevésbé erős akkor sem, ha nem látszik. 

Érteni kell, hogy néha szükséges egy kis szünet a babusgatásban, enyelgésben, bókolásban és jöhet a pimaszkodás valamint a provokálás, mindez persze a játék kedvéért, amit mi sajnos néha magunkra veszünk és véresen komolyan gondolunk. Nem kell! 

Hagyjuk néha, hogy ne csak velünk kelljen törődnie és enyelegnie, hanem vonjuk el magunkat, vegyünk részt a játékban, hogy aztán ismét igény legyen a meghitt együttlétekre. Ha hiányzol, ha kicsit más vagy néha, ha játszol te is és nincsenek túlzott elvárásaid, akkor lesztek boldogok és elégedettek.

Ha repülni akartok, akkor mindkettőtöknek szárnyalni kell különben valamelyikőtök cipelni fogja a másikat a hátán.

Repüljetek együtt, olykor egymás mellett, néha kicsit távolabb, de a lényeg a közös irány és a figyelem állandósága még ha kicsit távolabbról is. Legyen az utatok mindkettőtök számára élvezetes és boldog.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése