2015. július 22., szerda

Gyere velem oda, ahova menni akartál


Nincs recept a jó kapcsolatra vagy mégis? Tudjuk mi nők valójában, hogy mire, kire van szükségünk vagy mindenből egy kicsit szeretnénk?

Azt gondolom, hogy van is meg nincs is recept. Tudjuk, hogy mire van szükségünk, de addig amíg nem találjuk meg azt a férfit, addig azért bizony akad néhány "rossz" fiú is.

Mit is szeretnénk: legyen udvarias, szórakoztató, érzékeny, nagyvonalú, megbízható, hűséges, stabil, otthon van melletted és nem a haverokkal, barkácsolni kitűnően tud, segít a háztartásban...

Tényleg ezt szeretnénk és nagyon reméljük, hogy meg is találjuk ezt a férfit, de azért lássuk be, hogy ez nem kevés. Nem lehetetlen, de nem is könnyű. Azonban, ami ezek közül a legfontosabb az a megbízható, stabil és kiszámítható. Mi nők ezt nagyon szeretjük még akkor is, ha a "rossz " fiúkban épp ezek hiánya a vonzó, de azért azokkal épp ezért nem is lehet együtt élni és családot alapítani.

Egy férfi tudja mit akar és hogyan fog érte tenni. Ez fontos egy nőnek. Persze lehet kisfiús olykor és esetlen, de alapvetően az a megnyugtató és biztonságot adó, ha tudja, amit én még nem és meggyőzően hat rám. Ha vezet és nem nekem kell irányítanom őt. 

Persze legyen udvarias, de az az igazság, hogy olyan sok "rossz" fiú is tudja az udvariasság szabályait , amivel tud manipulálni, hogy igazán az nekem kevés, hogy kinyitja valaki az ajtót. Az kevés, hogy alám tolja a széket és leveszi a kabátot. Persze kedves gesztus ez, de ha a többi fontos szempontban hiányt szenved, akkor ez is olyan, mint a be nem váltott ígéret. Üres...

Az udvariasság számomra az, ha meghallgat, tudja mit szeretek, érdeklődő és türelmes akkor is, amikor már magamhoz sincs türelmem. Az udvariasság nem póz és betanult gesztus csupán, hanem a szeretet és tisztelet kimutatása.

Hát ilyen férfit érdemes keresni és szeretni véleményem szerint, mert különben nehéz lesz elégedettnek és boldognak lenned, pedig annyira vágysz rá. Várd ki az igazit, ne kapkodj és ne hazudj magadnak. 

Eljön és elvisz. Elmentek együtt oda, ahova mindig is vágytál.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése