2015. május 5., kedd

Élet-Érzés


A szeretet lételemünk. Nem tudok olyan élőlényt, akinek szeretet nélkül az élet nem csupán túlélés, szomorú létforma. Ki képes szeretet és gyöngédség nélkül boldogan élni, fejlődni, mosolyogni és fényleni?

Mikor vagyunk igazán szomorúak és reményvesztettek? Nem akkor, amikor nincs támasz, szerető gondoskodás, ölelés és bíztató mosoly? Bizony szeretet nélkül az életünk nem nevezhető életnek, ahogy a virág sem képes napfény nélkül nyiladozni, a fa gyümölcsöt teremni.

A gyermeknek szüksége van az anyai szeretetre, a féltő ölelésre és a biztonságot adó karokra. Egy nőnek is szüksége van arra, hogy egy férfi támogassa és elfogadja, ölelje és cirógassa. Ahogy egy férfinek is fontos a női energia befogadása, a mosoly és a bizalom. A szeretet ezer formájának kimutatása. A szép és meleg otthonba való haza térés.

A szeretet az életünk alapja így hát mutassuk ki mindenkinek, mindenki felé azt, hogy értékeljük és fontos számunkra. Adjunk simogatást és kedvességet, akinek csak tudunk és az életünk csupa derű és elégedettség lesz, mert van kiért, kinek és miért adnunk.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése