2015. április 14., kedd

Kéz a kézben


Minden, amihez fogunk és minden, amit érdemes csinálni, az a szereteten alapszik. Szeretet nélkül élni nem lehet, képtelenség. Mindenki ezt keresi, áhitozik utána és csak  úgy képes működni.

Ha egy kapcsolatban elmúlik a szeretet, akkor hogyan képes tovább működni? Mi az, ami egyben tartja és hogyan lehet megélni a napokat annyak hiányában? Ölelés, gondoskodás, figyelem, udvarlás, törődés, cirógatás, mosoly, nagy kacagás nélkül hogyan tudhatnánk leélni az életünket valaki mellett?


A pénz vagy a félelem, a megszokás tudja kárpótolni a melegséget adó szeretettel teli életet? Nem hinném.
Azonban a szeretetet is meg kell tanulni áramoltatni, adni úgy, ahogy az a másiknak is jó Szeretni gyengéden és nem tolakodóan, biztonságot nyújtóan és őszintén. Nincs is annál jobb, mint amikor két ember őszintén néz egymás szemébe és a karjaik összefonódnak egymáson tudva azt, hogy ennek fenntartása csak rajtuk múlik. 

Nem szabad elhanyagolni egymást, nem szabad kihűlni hagyni a tüzet hanem mindig ébren kell tartani azt egy életen át.


Nincs kor, nincs öregség a szeretet áramoltatásában. Éreztessük a másikkal, amikor csak alkalmunk van rá, hogy mennyire fontos és milyen jó mellette, vele élni az életünket. Mutassuk ki a hálánkat felé és örüljünk együtt ennek az áldásnak, hogy képesek vagyunk szeretetet adni.


Mindegy hány év telt el egymás mellett, a szeretet nem múlhat el, mert a szeretet örök és mindent egyben tartó fonal két ember között.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése