2015. január 6., kedd

Életed apró csillagaiMindannyiunknak voltak már nehéz időszakai. Sírtunk éjszakákon át és minden reménytelennek és kilátástalannak tűnt. Ki igérheti meg akkor nekünk, hogy holnap jobb lesz és változik minden? Senki.


Azt sem tudom megmondani sajnos, hogy mindenki megtalálja-e a párját, azt az embert, aki a társa lesz egy életen át. Nincs garancia és bevált recept, ami mindenkire igaz.

Azonban egy biztos, ha eljön a lehetőség, az alkalom, ami kecsegtető, bíztató és reményt adó, akkor őszintének kell lenni. Őszintének önmagunkkal szemben és a másik féllel szemben egyaránt.

Nincs befolyásunk mindenre, de a döntéseink nagy részét nekünk kell meghoznunk és azt csak önazonosan, önbecsapás nélkül és tiszta szívvel és elmével leszünk képesek.

Lehet, hogy ma még sírsz és nem látsz az alagút végén egy fénycsillagot sem, de hidd el, van ott egy reménycsillag neked is. Addig is készülj a jöttére, reménnyel teljesen és tiszta szeretettel.

Az életed a tied és minden percét ki kell használni, felhasználva a nehézségeket is, mert abból lesz a legfényesebb csillag életed egén.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése